Demana una hamburguesa al McDonald's però s'emporta la sorpresa de la seva vida a Canadà

L'afectat va publicar la seva experiència a Twitter, i s'ha tornat viral

Un estambliment de la cadena McDonald's el 29 de febrer de 2020
L'usuari va acudir a un local de McDonald's per demanar-se una hamburguesa, però la comanda no va ser el que s'esperava | CatalunyaDiari.cat

Un esmorzar que de ben segur no oblidarà mai. És el cas d'un usuari de Twitter que va tenir una experiència gens agradable en una coneguda cadena de menjar ràpid, i va decidir compartir amb el públic. El resultat ha estat una viralitat que ni ell ni probablement la marca s'haurien esperat. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«Com se suposa que he de menjar-me això?»

Bryan Passifiume va decidir acudir a un local de McDonald's a Toronto, capital de l'estat canadenc d'Ontario, per demanar-se un bagel amb extra de formatge. Ara bé, probablement, i veient les imatges, va rebre molt més formatge del que s'hauria imaginat. «Em vaig demanar extra de crema de formatge però això és clarament una mostra d'actitud passivo-agressiva. Com se suposa que he de menjar això?», denunciava l'usuari a les xarxes socials

I és que el problema no està en el fet que li hagin posat massa formatge, sinó en quina mena en què el cuiner ha decidit col·locar-lo. Ara bé, el resultat és encara més sorprenent, ja que, gràcies al fet que la seva publicació s'ha tornat viral, l'endemà el formatge s'havia esgotat al local perquè tothom volia una hamburguesa com la seva. 

Cal dir que McDonald's Canadà no ha dubtat a posar-se en contacte amb Bryan, i li ha proposat tramitar una queixa, però ell mateix ha descartat aquesta possibilitat. Ja sabeu, si sou dels que demanen un extra de formatge, podeu tenir una sorpresa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari