Imatge d'una botiga de Carrefour

La novetat més dolça de Carrefour que tothom demanava

Carrefour sorprèn una vegada més amb la seva línia de productes procedents d'agricultura ecològica amb uns pastissos artesans

Carrefour és un dels supermercats amb més varietat de productes ‘bio’ i de  certificació ecològica, amb una línia pròpia de productes ecològics que cada cop està guanyant més adeptes, 'Carrefour Bio' i que és ideal pels consumidors que busquen una alternativa en la seva compra, que sigui respectuosa amb el medi ambient i amb els animals. Una de les últimes novetats amb què s’ha atrevit ara Carrefour és amb dues postres ecològiques, dos fantàstics pastissos, un de xocolata i un altre de llavors de lli i carabassa.

 

 

 

Pastissos artesans amb ingredients procedents d'agricultura ecològica

Uns pastissos fabricats a  Espanya  amb ingredients de procedència nacional del grup  José Sánchez Peñate,  productor de pastissos casolans que, tal com es pot llegir a la seva web «s’elaboren en una fàbrica però no es tracta d’un procés industrial, ja que són elaborats gràcies  als nostres pastissers artesans».

El millor de tot, és que a banda de ser deliciosos, tots els ingredients d’aquests nous pastissos de la línia  Carrefour Bio procedeixen de l’agricultura ecològica, i tenen la corresponent certificació de producció ecològica. Els amants dels dolços que no volen renunciar als seus valors i principis i que volen cuidar el medi ambient poden gaudir ara d’aquests dos pastissos en tots els supermercats de la cadena i a la botiga ‘online’ de Carrefour, a un preu d'11,90 euros.

 

També et pot interessar...