Zara s’arrisca amb la seva jaqueta més estranya fins ara

La peça barreja modern i clàssic i el resultat no deixarà indiferent a ningú

Zara ha arriscat massa amb la seva última jaqueta | Itfashion

Zara està apostant últimament per peces de roba amb molt d’estil a un preu assequible per a tothom. Entre els seus clients més reconeguts es troba Victoria Frederica,Violeta Magriñán i fins i tot la reina Letícia, les quals no dubten en lluir aquesta marca públicament.

Però ara l’empresa d’Amancio Ortega ha apostat per una arriscada peça de roba: una jaqueta que barreja el clàssic amb el modern. Així, han decidit treure una jaqueta americana clàssica (blazer) barrejada amb una ‘bomber’. I el resultat no deixarà indiferent a ningú.

Una estranya barreja d’estils

La part ‘blazer’ està composta per un color blau marí amb ratlles blanques verticals, les quals li donen un toc elegant per alguna ocasió especial. Però el que no acaba d’encaixar és la part de ‘bomber’ situada entre les mànigues. El seu color verd militar i el seu estil més casual fan que aquesta peça sigui original, però a la vegada no sabem ben bé a quins esdeveniments es podria portar posat.  

Una jaqueta de Zara que barreja un 'blazer' amb un 'bomber' i es ven per 59,95€
La jaqueta es pot aconseguir per 59,95€ | Zara

Zara la té posada a la venda per 59,95 euros i sembla que està triomfant entre el públic. La talla XXL s’ha esgotat, tot i que encara queden totes les talles de la XS a la XL. A més, cal mencionar que la jaqueta pertany a la col·lecció ‘Join Life’, la qual conté almenys un 50% de llana reciclada amb materials sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Si bé a primera vista no és una peça que es veuria molt pel carrer, no queda cap dubte que molts ‘influencers’ la compraran, compartiran la seva sensació a través de les xarxes socials i s’esgotarà en qüestió de dies. Perquè si alguna cosa té Zara és la capacitat de triomfar en tots els seus productes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari