Zara sorprèn amb un vestit de 30 euros per a l'ocasió més especial

El vestit perfecte per aquesta primavera és blanc, te'l podràs posar en una ocasió molt especial i té un aire 'hippie'

 

Sembla que la primavera s’està avançant i els termòmetres comencen a pujar més del compte. No sabem si aquest temps ha vingut per quedar-se o no, però la qüestió és que la primavera cada cop està més a prop, i això significa que s’apropen també les dates més propícies per a celebracions i bodes.

Llegeix atentament si tens previst casar-te d’aquí poc i estàs buscant  vestit de núvia, ja que el nou vestit de Zara et sorprendrà, perquè podria treure't més d’un maldecap i fer-te oblidar la terrible despesa de diners que suposa comprar un vestit de núvia a qualsevol botiga especialitzada.

 

Vestit d'inspiració eivissenca per lluir natural i senzilla

Per aquelles que busquen senzillesa i comoditat, i no estar ensopegant-se amb un vestit incòmode que no et deixa moure ni un dit o amb una llarga cua, que sí, que queden molt maques, però que no són del tot còmodes per ballar i gaudir de la teva pròpia festa, Zara té el vestit de núvia ideal, i sense gastar-te un dineral. 

Es tracta d’un  vestit de núvia semitransparent amb escot de pic i mànigues llargues i acampanades, amb un teixit brodat que li dóna un toc romàntic i ‘hippie’ sense ostentacions, per aquelles núvies que volen anar el més natural possible el dia del seu casament. El millor de tot és el preu, que no te l’esperes, i és que el vestit serà teu per només 29,95 euros!  Ja ho veus, avui en dia pots lluir radiant el dia del teu  casament  amb un vestit de menys de 30 euros gràcies a Zara.

 

Vestit de Zara d'inspiració eivissenca
Aquest és l'impressionant vestit de núvia de Zara per només 29,95 euros | Zara

A més a més, aquest vestit el podràs lluir en diverses ocasions i no només el dia de la boda, com sol passar amb la majoria de vestits de casament, que només et serveixen per a un dia. I també t'encaixarà a la perfecció com a vestit de convidada a una  boda d’inspiració eivissenca, en la qual podràs combinar el vestit amb unes sandàlies de tacó o fins i tot anar descalça si t’atreveixes, i et trobes en un entorn natural, que és l’idoni per aquest tipus de vestit.

 

També et pot interessar...