La 'influencer' Elisa Serrano amb el vestit de llunes de Zara

Torna el vestit més desitjat de Zara per menys de 40 euros

Zara torna a vendre el vestit de llunes que va causar autèntica sensació la temporada passada

El  vestit de llunes que va arrasar a les botigues  Zara l’any passat torna a ser tendència aquest any i Zara, conscient d’això, ha posat a la venda la peça estrella de la temporada passada que  va causar furor el 2019 i que tot fa indicar que també ho farà aquesta pròxima primavera.

Després de sorprendre’ns amb la preciosa jaqueta del personatge ‘Woody’ de ‘Toy Story’, la firma d’Inditext torna a conquerir-nos posant a la venda el vestit amb l’estampat més ‘cool’, l’estampat de llunes, que torna a ser tendència aquesta temporada.

Si no el vas poder comprar l'any passat, ara tens una nova oportunitat

Així doncs, Zara  ha decidit treure a la venda el seu  vestit de llunes de màniga llarga i efecte arrugat en color cru, que serà perfecte per les temperatures més suaus que s’apropen i que a més, és ideal per a tota mena de siluetes, ja que és ample i vaporós.

La  ‘influencer’ Elisa Serrano s’ha encarregat de mostrar a tothom, aquest vestit de Zara  a través de la seva compta d’Instagram, en la qual ha mostrat un estilisme comodíssim, optant per combinar el vestit de Zara amb unes esportives Nike Blazer, que estan molt de moda i que aporten un aire informal al conjunt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i’m blue

Una publicación compartida de Elisa Serrano (@elisaserranot) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

printemps

Una publicación compartida de Elisa Serrano (@elisaserranot) el

 

A més a més, la combinació de vestit amb esportives, i no només amb les típiques botes o sabates, és una de les tendències  que més s’està instaurant per a la pròxima primavera, ja que ens permet anar còmodes sense perdre el toc just d’elegància. Aquest elegantíssim vestit de  Zara el pots aconseguir ara per només 39,95 euros i de moment, el trobaràs disponible en totes les talles, des de la XS fins a la XXL.

També et pot interessar...