Primark arrasa: el producte per la cara que és un èxit i que val només 1,50€

Primark torna a oferir un producte de bellesa que arrasarà i que facilitarà el dia a dia de moltes usuàries de maquillatge

Imatge d'arxiu d'una botiga de Primark
Primark causa furor entre els seus clients amb els seus productes a baix cost | CEDIDA

Primark segueix innovant i sorprèn ara amb un nou llançament que serà perfecte per a les amants del maquillatge. La firma ‘low-cost’ més famosa destaca per arrasar tant en roba i moda com en productes de bellesa, com és en aquest cas l'última novetat de Primark: les tovalloletes desmaquillants biodegradables.

Per totes aquelles que quan arriben a casa després d’un dia llarg, senten la mandra de treure’s el maquillatge a la nit aplicant-se productes de tota classe que molts cops ressequen encara més la pell, Primark ha ideat unes tovalloletes desmaquillants biodegradables amb les quals eliminar la pintura del rostre serà més fàcil que mai: fàcil, còmode, i respectuós amb la pell i el medi ambient.

 

Les tovalloletes facials més assequibles i còmodes del mercat

Ara serà més fàcil que mai desmaquillar-se, ja que a més, aquestes tovalloletes facials vénen dividides en paquets petits per endur-se a qualsevol estoig o bossa de mà, i així poder treure’s el maquillatge en poca estona a qualsevol lloc. El millor de tot, per descomptat, és el preu, ja que només costen 1,50 euros, res en comparació amb els productes cars de bellesa que a vegades es troben a les botigues. Les noves tovalloletes de Primark estan compostes de fibres 100% vegetals procedents de boscos sostenibles i el millor de tot és saber que es desintegren en només 15 dies.

Per si això no fos poc, Primark ha pensat en totes les pells, i ha posat a la venda diferents tipus de tovalloletes facials: Així doncs, les noies que tenen la pell seca poden adquirir les tovalloletes facials de Primark amb un toc d'oli d’argan, mentre que les que tenen la pell més greixosa, poden comprar les que contenen hamamelis i essència d'arbre del te, que evita l’aparició de granets. Per últim, i per tota classe de pell, sigui greixosa, mixta o seca, Primark ha pensat en totes les usuàries de maquillatge i ha fabricat unes tovalloletes especials que contenen vitamina B5 i que seran perfectes per hidratar tots els rostres.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari