El gran pas de Carrefour als seus supermercats que tothom aplaudeix

La cadena ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials

Les cadenes de supermercats  són una de les indústries que més deixalles provoca, a més de fabricar grans quantitats de plàstic  que després no són reciclats i acaben contaminant el planeta. Ara, la cadena francesa Carrefour  ha volgut fer un pas endavant sent una de les primeres a reduir les seves emissions de plàstic.

Carrefour  ha compartit a través de les seves xarxes el seu últim avenç per combatre la producció innecessària d’envasos. En aquest cas, han anunciat que eliminaran els envasos de plàstic de totes les fruites  i verdures ecològiques dels seus supermercats, tant de marca de proveïdor com de la seva gamma Bio.

Un gran pas pels supermercats 

Aquesta mesura oferirà els productes en altres materials sostenibles, com malles o bioplàstics. Això se suma a la que permet als clients utilitzar els seus propis envasos  o bosses  per les seccions de peixateria, xarcuteria, carnisseria, fruita i verdures, de manera que la quantitat d’envasos  es reduirà considerablement.

Sembla impensable que aquesta mesura hagi arribat ara, ja que molta gent criticava els supermercats  per oferir envasos  per la fruita, quan la mateixa pell de l’aliment ja serveix per protegir-lo. Així i tot, la cadena francesa ha estat una de les pioneres del sector en fer aquest pas endavant. A més, aquesta campanya  està combinada amb l’aplicació ‘ReciclaYa’, on els clients poden obtenir informació sobre el reciclatge: com separar correctament i a quin contenidor va cada producte en concret.

També et pot interessar...