Carrefour li fa la competència directa a Lidl

Guerra comercial entre Lidl i Carrefour per la seva hamburguesa vegana

Lidl ha llançat a la venda la seva hamburguesa vegana 'Beyond Burger', una novetat eclipsada pel llançament de Carrefour, l'hamburguesa 'Incredible Burger'

Les grans superfícies es troben en plena competència per liderar l’espai de productes vegetarians, vegans i substituts de la carn, una tendència alimentària cada cop més buscada pels consumidors. En aquesta línia, Lidl ha decidit incorporar la famosa ‘Beyond Burger’ en els seus supermercats, una hamburguesa vegana que està obtenint un èxit impressionant per  la seva semblança, en sabor i aspecte, a una hamburguesa tradicional de carn.

Però Carrefour no s’ha volgut quedar enrere, i ha decidit fer-li la competència a la cadena de supermercats alemanya  llançant el mateix dia, un producte vegà molt semblant, l’hamburguesa anomenada ‘Incredible Burger’, destrossant-li així la novetat a Lidl. La guerra està servida.

‘Beyond Burger’ contra ‘Incredible Burger’

L’aposta de Lidl per la seva secció de productes vegetarians i vegans culmina amb una hamburguesa vegana que farà les delícies dels més addictes al sabor de la carn i que volen incorporar més proteïna vegetal a la seva alimentació. Aquesta hamburguesa està elaborada amb  proteïna de pèsols, verdures, soja i blat, a més de suc de remolatxa  que li aporta el toc vermellós que recorda a la carn. El ‘pack’ de dues unitats costa 2,99 euros.

El que podria esdevenir un gran èxit de vendes de Lidl, pot quedar-se tapat a causa del llançament de l’hamburguesa vegana de Carrefour, que pertany a Nestlé i es ven sota la gamma de productes Garden Gourmet, i que vol esdevenir líder en productes alternatius de la carn. Aquesta hamburguesa està elaborada de soja i blat, i manté la textura, aroma i sabor d’una hamburguesa de carn animal. En aquesta lluita per alçar-se amb el lideratge de la millor hamburguesa vegetal, només el temps dirà quina de les dues ofertes veganes prefereixen els consumidors.

També et pot interessar...