Lidl fa una inversió milionària en una nova botiga a Barcelona

Ha invertit un total de 2,3 milions d'euros en una nova botiga, situada al barri de la Barceloneta

Lidl
Nova inversió milionària de Lidl per Catalunya | Lidl

Lidl ha invertit un total de 2,3 milions d'euros en una nova botiga, situada al barri de la Barceloneta de Barcelona, ha informat en un comunicat aquest dimecres. La cadena de supermercats ha indicat que el nou establiment obrirà a partir de dijous i comptarà amb una plantilla de 25 treballadors.

Així mateix, ha remarcat que reforça la seva presència a Barcelona, on acumula un balanç de nou obertures des del 2018, amb la creació de 210 llocs de treball i una inversió de 36 milions d'euros.

Més aposta per la venda digital

A més, Lidl també ha fet un pas endavant en la seva aposta pel comerç digital. La cadena alemanya Lidl ampliarà la venda digital d’alimentació i productes frescos a Barcelona i València gràcies a la seva col·laboració amb el marketplace Lola Market, una unió que ja fa temps que funciona a Madrid amb molt d'èxit.

El director de màrqueting de la companyia alemanya ha expressat que l’experiència a Madrid està resultant molt satisfactòria i que ara volen ampliar el mateix servei a altres ciutats grans com Barcelona o València: «El nostre client de la capital està veient en aquest servei una alternativa per a realitzar la compra d'alimentació i frescos a Lidl i valora especialment que els nostres productes es venen al mateix preu que a les botigues».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari