El Grup Bon Preu amplia les seves zones d’entrega a domicili

La companyia ha augmentat els seus serveis al Vallès Occidental i espera arribar a tota Catalunya en qüestió de mesos

El grup Bon Preu Esclat no vol deixar d’innovar-se, i per això ara ha volgut fer un pas més i enviar les compres online a casa. Ara per ara, però, aquest projecte només s’està donant a localitats específiques, tot i que busquen que en els pròxims mesos s’instal·li a tota Catalunya.

Així, el servei d'entrega a domicili ha passat a estar disponible a Sant Cugat del Vallès, Rubí, Bellaterra i Badia del Vallès. El seu horari és ampli i ofereix diferents possibilitats d’entrega per adaptar-se totalment al client. A partir de les 7h i fins a les 22h es podran entregar els productes a la porta de casa.

Noves entregues al Vallès Occidental

Per altra banda, el client pot comprovar totes les vegades necessàries els seus productes. Les devolucions, si escau, es podran fer en el mateix moment de l’entrega o posteriorment en persona en un establiment Bon Preu i Esclat. A més, no es cobrarà el servei fins que la compra hagi estat entregada, assegurant que allò que arriba és el que necessita veritablement el client.

Recentment, el Grup Bon Preu ha llançat la tarifa plana BPas, la qual permet als clients estalviar en els costos d’entrega de la compra online. A més, i com a promoció especial de benvinguda, les despeses de preparació i entrega de les 5 primeres compres seran gratuïtes.

BonPreu amplia la seva cobertura d’entrega a domicili

Així, a Sant Cugat del Vallès també es troba disponible un punt de recollida de la compra online, concretament situat a l’Esclat de Volpelleres. D’aquesta manera, els clients poden demanar la compra a través de l’aplicació o de la web i anar-la a recollir en les pròximes hores.

Amb aquestes noves zones d’entrega, el Grup Bon Preu treballa ara la compra online a diversos punts de Catalunya: Vallès Occidental (Terrassa, Sabadell, Barberà i Sant Quirze del Vallès), al Vallès Oriental (Granollers, Les Franqueses el Vallès i Canovelles), Osona (Vic, Gurb, Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta) i a Girona (Girona, Salt, Vilablareix i Fornells de la Selva).

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari