Cereals d'espelta i 'Cereal Mix', els millors cereals de Mercadona

Aquest és el producte de Mercadona catalogat com el més saludable del mercat

Els cereals d'esmorzar de la marca Hacendado sense sucre afegit són la millor opció pel primer àpat del dia segons experts en nutrició com Carlos Ríos

La preocupació per una alimentació saludable i pels aliments que comprem als supermercats s’ha convertit en un dels temes més controvertits, ja que la gent cada cop està més conscienciada sobre els efectes d’una mala alimentació i busquen comprar aliments naturals i poc processats.

Precisament per esmorzar, l’àpat més important del dia segons els experts, abunden tota mena de cereals ultra processats i brioixeria, i és per això que quan anem al supermercat hem d’estar molt atents a mirar les etiquetes dels cereals que comprem, i buscar els possibles sucres afegits, els additius, etc. cosa que provoca que la compra del supermercat esdevingui a vegades un autèntic mal de cap.

Els cereals més saludables i més ben valorats els trobaràs a Mercadona

Per tot això, experts en nutrició han analitzat els cereals de diferents marques i han trobat que els millors cereals del mercat són els de Mercadona. En això coincideixen nutricionistes com Carlos Ríos i Álex Yáñez, que han atorgat la puntuació més alta als  cereals d’espelta de la marca Hacendado.

És una de les últimes novetats de Mercadona i segurament de les més sanes que es puguin trobar en el mercat actual en qüestió d'esmorzars. Encara que la cadena de supermercats valenciana feia temps que els venia, recentment han incorporat una innovació: els han tret tot el sucre afegit que duien. Així doncs, són uns cereals que sols contenen farina d’espelta integral, farina d’ordi i sal.

Amb aquests cereals, que es poden menjar sols o bé barrejats amb iogurt o llet, podràs gaudir d’un esmorzar baix en calories i molt saludable,  per només 1,50 euros l’envàs.  Però aquests cereals no són els únics catalogats com els millors i sense sucre, sinó que Mercadona compta també amb els  ‘Cereal Mix’, una barreja de civada inflada, flocs de blat de moro, quinoa i arròs inflat, un combo deliciós pensat per aquells que els agrada començar el dia amb una bona dosi d’energia.

També et pot interessar...