Un carro de la compra a l'interior d'un supermercat

Lidl posa a la venda una línia de sabates amb tecnologia Footflex

La nova col·lecció inclou diferents models per a home i dona amb sola flexible, per només 15 euros

Lidl s’ha guanyat la confiança dels consumidors i amb la seva qualitat i baixos preus s’ha convertit en un dels supermercats preferits dels espanyols. Gràcies als seus productes estrella, com l’amanida de l’hort i la grega, o el seu deliciós croissant de pastisseria, ha esdevingut un referent entre els supermercats i s’ha col·locat a poc a poc en  el primer de la llista per a molts compradors.

El nou calçat de Lidl

Lidl s’atreveix amb tot, i ara sorprèn amb un nou producte que no és d’alimentació, sinó que es tracta de sabates. La cadena de supermercats alemanya ha decidit apostar pel calçat còmode i ergonòmic,  posant a la venda una línia de sabates amb una tecnologia anomenada Footflex, que consten d’una sola molt tova i flexible que permet al peu trepitjar còmodament, convertint-se així en una sabata molt beneficiosa per a la salut i pel benestar del peu.

Fidel a la seva política de preus baixos, trobaràs aquestes sabates d’amortiment perfecte i tecnologia Footflex per només 15 euros a qualsevol botiga Lidl. El millor de tot, a part del preu, és que podem escollir entre molts models diferents, i més concretament,  per a home hi ha disponibles 4 models diferents d’esportives que combinen amb tot i que ens ajudaran a mantenir unes articulacions sanes.

  

Per a dona, trobarem dos models diferents d’esportives i a més, pensant en els gustos més refinats, Lidl ha posat a la venda 3 models diferents de botins, per a poder combinar a la perfecció moda i comoditat.

 

Els tres models de botins de dona, de venda a Lidl
Dos models de botins amb taló i un de sola plana | Lidl

També et pot interessar...