Mercadona

L'últim llançament de Mercadona que arrasa a tot el país

Mercadona sorprèn amb unes noves cremes per combatre els signes de l'envelliment

Mercadona s’ha convertit en un referent en productes de cosmètica en poc temps, arrasant amb els seus productes gràcies a la bona qualitat d’aquests i als baixos preus. Productes com la crema ‘Dragon’s Blood’, que va causar molt d’impacte a les xarxes i que va ser comparada amb un producte de luxe, són exemple de l’èxit dels productes de cosmètica Mercadona i de la bona acollida que tenen entre les consumidores.

Així doncs, la cadena valenciana acaba de realitzar el seu nou llançament d'un producte cosmètic que apunta que serà un èxit de vendes, un tractament antiedat dirigit a combatre els primers signes de l’envelliment cutani. El lot es compon de dos sèrums i una crema, elaborats pel prestigiós doctor Ángel Martín, fundador i director mèdic de Clínica Menorca. El més sorprenent de tot, és el preu del ‘pack’: el podrem aconseguir  per només 11 euros.

Un lot molt complet per utilitzar de dia i de nit

El sèrum de dia és hidratant i conté extracte d'hamamelis i vitamines B12, A i E, que ajuden a protegir la pell del sol i que la protegeixen de l’estrès oxidatiu, i per gaudir dels seus afectes, només caldrà que t’apliquis cada matí 10 gotes d’aquest producte al rostre.

Per altra banda, tenim el sèrum de nit que repara la pell, amb el seu compost d’àcid hialurònic i col·lagen, que aporten densitat a la pell per aconseguir omplir aquelles arrugues que comencen a aparèixer. La seva aplicació funciona igual que la del sèrum de dia.

L’últim ítem, la crema antiedat, és un producte pensat per ser utilitzat a primera hora del matí, després de l’aplicació del sèrum de dia, i és una crema composta per algues marines, proteïna hidrolitzada de soja i glucans, elements que redueixen el desgast del cutis i li aporten un efecte reafirmant a la pell.

 

Amb aquest complet lot Mercadona demostra una vegada més que està a l'última en  innovació cosmètica i segueix intentant que els seus productes estiguin a l'abast de tothom, gràcies als seus baixos preus; aquest últim llançament ja està arrasant a les botigues, així que afanya't a adquirir el teu i començar a cuidar el teu cutis.

També et pot interessar...