IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

El canvi que veurem pròximament als restaurants McDonald's

La cadena de menjar ràpid pretén eliminar tot el plàstic dels seus establiments

Imatge d'arxiu d'una botiga
McDonald's, compromès amb la sostenibilitat i el medi ambient | Redacció

 

McDonald’s comença nou any posant-se les piles amb el canvi climàtic i reafirmant el seu compromís amb el medi ambient. És per això que la cadena de menjar ràpid més famosa del món ha iniciat un canvi radical que comportarà eliminar per sempre el plàstic dels seus establiments, cooperant així amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

 

Les palles, coberts i envasos de plàstic s'han acabat

McDonald’s vol anar per feina, creant consciència climàtica amb aquest pla, així que aniran el més ràpid possible amb les seves intencions i han dissenyat la seva acció més immediata per al pròxim  24 de febrer: La retirada definitiva de les seves palles de plàstic de tots els establiments d’arreu del territori espanyol.

Per si això no fos poc, volen atorgar-li l’aire festiu que mereix una acció com aquesta, així que han decidit subhastar a eBay l’última palla de plàstic per a donar-li un valor històric i de col·leccionista a aquest moment; tot el que recaptin per la subhasta anirà destinat a la Fundació Infantil Ronald McDonald.

El pla dissenyat per la companyia pretén substituir també els envasos de plàstic per envasos de paper o de materials reciclables, i els coberts de plàstics seran substituïts per coberts de fusta. Així doncs, McDonald’s es compromet que en un període de 5 anys, el 100% dels seus productes siguin fets d’elements reciclables.

Per si això no fos poc, s’estan començant a instal·lar en els aparcaments dels establiments McDonald’s els primers punts de recàrrega de vehicles elèctrics, gràcies a l’acord que acaba de firmar la cadena amb Iberdrola i Endesa. Amb tot això, McDonald’s pretén esdevenir un referent i un exemple per a altres companyies de com una empresa pot contribuir a pal·liar els efectes del canvi climàtic i mirar pel medi ambient, sense perdre l’essència que la caracteritza.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari