L'obra benèfica de Mercadona que tothom desconeix

La cadena ha donat més de 9.000 tones d'aliments durant el 2019

Imatge d'arxiu del ròtul de Mercadona
Mercadona té una important faceta solidària que tothom desconeix | Mercadona

 

Mercadona s’ha convertit en un dels supermercats més populars i coneguts d'Espanya, gràcies a l’excel·lent relació qualitat-preu dels seus productes, però una de les facetes més desconeguda de la cadena de supermercats valenciana és la seva acció solidària, ja que col·labora habitualment amb diversos menjadors socials i amb el Banc d’Aliments.

De fet, durant el 2019, la companyia va arribar a donar més de 9.100 tones de productes entre el Banc d’Alimentsdiversos menjadors socials i entitats benèfiques, el que equivaldria a més 150.000 carros de compra.

 

L'obra social de Mercadona, destacada per ECODES

Una de les iniciatives més destacades en la qual la companyia col·labora és l’'Operació Quilo’ del Banc d’Aliments, amb la qual, gràcies a la solidaritat dels clients i de l’equip humà de la companyia, aquest darrer 2019 Mercadona va arribar a donar 5.300 tones d’aliments.

A més, la feina de Mercadona ha estat reconeguda per l’associació ECODES, que es dedica a promoure una economia inclusiva i responsable, juntament amb la creació de ponts i aliances entre empreses per aconseguir-ho. 

 

Així doncs, ECODES feia balanç el darrer desembre sobre les iniciatives realitzades per Mercadona, reconeixent el benefici social de la col·laboració de Mercadona amb menjadors socials, i destacava les quantitats donades a menjadors socials el 2018: «Mercadona ha donat 8.300 tones d’aliments el 2018 a més de 170 menjadors socials»A banda de col·laborar amb el Banc d’Aliments, Mercadona contribueix en donacions directes a diferents entitats locals d’arreu del territori espanyol.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari