El producte de 2 euros de Lidl imprescindible en la teva dieta

Lidl esdevé líder en la venda de productes no processats i frescos a preus baixos

Lidl es situa al capdavant del menjar saludable
Lidl ven les més completes amanides preparades per menjar | CEDIDA

Lidl s’està convertint en l'estendard del menjar sa i no processat, a preus assequibles. Ara que tothom comença a ser conscient que cal alimentar-se de menys ultra processats i que l’alimentació 'verda' és la més saludable, Lidl té preparada una opció pels consumidors més preocupats per la seva salut, amb dos productes estrella de l’alimentació sana: L’amanida grega i l’amanida de l’hort.

Les amanides més completes i al millor preu, a Lidl

Sí, es tracta de dues amanides ja preparades, i és que a vegades un no té temps de fer-se una bona i completa amanida, i aquesta opció tan fàcil i ràpida, ens soluciona moltes situacions i ens facilita el fet de menjar aquest plat tan ric en mineral i nutrients.

A més, aquestes amanides de la marca Edulis, es venen en un envàs perfecte utilitzar com a recipient per menjar, cosa que les fa molt pràctiques a l’hora d’endur-se-les a la feina, i el millor de tot, a un preu molt assequible, només 1,99 euros. A això cal afegir que les amanides contenen una quantitat molt generosa d’enciam i escarola, comparada amb altres opcions del mercat, i ingredients variats com el formatge, els tomàquets xerri, la pastanaga, blat de moro i olives, entre d’altres.

 

Amanides de Lidl per 1,99 euros
Aquestes són les amanides que pots trobar a Lidl | Merca2

És per això que aquest producte és ideal per començar a menjar saludablement sense excusa des d’ara, i molts consumidors ja ho han comprovat, ja que aquestes amanides s’han convertit en un dels productes més venuts de Lidl.

També et pot interessar...


Comentaris
Agnès Costa Isern
Hauríeu de canviar les caixes de plàstic d'aquestes amanides.

envia el comentari