El producte de 2 euros de Lidl imprescindible en la teva dieta

Lidl esdevé líder en la venda de productes no processats i frescos a preus baixos
Lidl ven les més completes amanides preparades per menjar | CEDIDA

Lidl s’està convertint en l'estendard del menjar sa i no processat, a preus assequibles. Ara que tothom comença a ser conscient que cal alimentar-se de menys ultra processats i que l’alimentació 'verda' és la més saludable, Lidl té preparada una opció pels consumidors més preocupats per la seva salut, amb dos productes estrella de l’alimentació sana: L’amanida grega i l’amanida de l’hort.

Les amanides més completes i al millor preu, a Lidl

Sí, es tracta de dues amanides ja preparades, i és que a vegades un no té temps de fer-se una bona i completa amanida, i aquesta opció tan fàcil i ràpida, ens soluciona moltes situacions i ens facilita el fet de menjar aquest plat tan ric en mineral i nutrients.

 

A més, aquestes amanides de la marca Edulis, es venen en un envàs perfecte utilitzar com a recipient per menjar, cosa que les fa molt pràctiques a l’hora d’endur-se-les a la feina, i el millor de tot, a un preu molt assequible, només 1,99 euros. A això cal afegir que les amanides contenen una quantitat molt generosa d’enciam i escarola, comparada amb altres opcions del mercat, i ingredients variats com el formatge, els tomàquets xerri, la pastanaga, blat de moro i olives, entre d’altres.

 

Aquestes són les amanides que pots trobar a Lidl | Merca2

És per això que aquest producte és ideal per començar a menjar saludablement sense excusa des d’ara, i molts consumidors ja ho han comprovat, ja que aquestes amanides s’han convertit en un dels productes més venuts de Lidl.

També et pot interessar...