La nova estafa sobre Mercadona que ja ha costat molts diners

El missatge assegura que has quedat en tercer lloc en un sorteig de la cadena

Imatge d'arxiu del ròtul de 'Mercadona'
La cadena ha confirmat que el missatge és un frau | Mercadona

Una nova estafa està arribant als nostres telèfons mòbils sota el nom de Mercadona. Es tracta d’un missatge on afirmen que ets el guanyador d’un concurs organitzat per la cadena, i per obtenir el premi has d’introduir les teves dades personals.

No és la primera vegada que la cadena de Juan Roig és víctima d’una estafa, però en aquesta ocasió han confirmat ràpidament que aquest missatge no és real. Per començar, és sabut que Mercadona no organitza concursos, sorteigs ni regala cap mena de promoció, pel qual ja es pot sospitar que el missatge no és vertader.

Afirmen que has quedat en tercer lloc d'una rifa 

Han estat diverses persones les que han volgut preguntar a Mercadona si allò era una oferta real, ja que cap d’ells recordava haver participat en un sorteig de la companyia. El missatge és breu i directe: «Hem tractat de contactar-te. Has obtingut el 3r lloc a la nostra rifa especial del mes. Això és per tu». La cadena ho confirma: es tracta d’un frau.

La web adjuntada al missatge fa que la persona hagi de posar les seves dades personals i bancàries per “obtenir” el premi. Mercadona, però, no ha tardat a allunyar aquest missatge del seu nom: «No organitzem cap mena de promoció i/o sorteig, ni regalem vals de compra. S’està utilitzant la nostra marca i imatge sense la nostra autorització», afirmaven a través del seu compte de Twitter.

Així, han alertat que el millor és ignorar el missatge i, sobretot, evitar introduir dades personals: «Et recomanem que no facilitis les teves dades bancàries i/o de targeta bancària», així com aconsella «no realitzar cap pagament». La companyia també ha anunciat que s’estan encarregant de parar aquest frau, el qual està afectant milers de clients fidels a Mercadona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari