Nou portal de cerca de feina de Mercadona amb més de 400 ofertes

El nou disseny web facilita la navegació i la cerca d’ofertes

Les novetats de Mercadona sempre solen ser ben rebudes, però l’empresa de Juan Roig no només pensa en l’alimentació o productes de neteja i de bellesa, també ho fa en els seus treballadors i aquest dimarts ha reinventat el seu portal  de cerca de feina, amb un disseny nou per poder accedir més fàcilment a les més de 400 ofertes de feina que ofereix.

Més de 400 ofertes de feina al nou portal de Mercadona

«Hem millorat el seu disseny perquè resulti més fàcil accedir a totes les nostres propostes de treball», ha anunciat Mercadona a través del seu Twitter, «Ara pots consultar les nostres ofertes de feina de manera àgil i des de qualsevol dispositiu». Unes millores que de ben segur seran ben rebudes per tots els usuaris que estiguin interessats a treballar a la cadena de supermercats valenciana, tot i que alguns ja han informat sobre algunes petites incidències que el servei tècnic intentarà solucionar aviat.

El lema del nou portal de feina de Mercadona és «Tu tens el talent, nosaltres el projecte» i amb ell ofereixen més de 300 ofertes per treballar supermercats com a  operadors o personal de manteniment en els diversos que hi ha a Espanya i Portugal; una vintena per accedir als departaments de logística per ser mosso de magatzem, auxiliars, repartidors, operaris i gestors de manteniment, i de neteja industrial; i gairebé una cinquantena per a les oficines, entre els quals es demana arquitectes, metges i informàtics, entre altres.

En cas que no trobis el lloc de feina que estàs buscant en aquest portal, pots adreçar-te també a altres portals de cerca de feina. Per no perdre més  llocs de treball rellevants, pots consultar Jooble i hi trobaràs el teu lloc de feina perfecte. 

També et pot interessar...