Troben un matrimoni català mort en estranyes circumstàncies a Sevilla

L'home i la dona, de 83 i 90 anys, feia poc més d'un any que vivien a Lora del Río

Imatge d'un guàrdia civil davant del cotxe patrulla
Agents de la Guàrdia Civil van localitzar els cossos sense vida de la parella | Cedida

Un matrimoni català, de 83 i 90 anys, va ser trobat mort el passat dimecres a la seva casa de Lora del Río, a Sevilla. Segons l'informe preliminar de l'autòpsia practicada per l'Institut de Medicina Legal, tots dos haurien mort per causes naturals, encara que ell unes 12 hores abans. 

L'alcalde del municipi, Antonio Miguel Enamorado, confirmava que la parella feia «un o dos anys» que vivia al poble on «no tenien vincle familiar tret d'una neboda». El cas ha quedat en mans del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Lora del Río. En la primera inspecció als cadàvers, no s'hi van localitzar senyals de violència

No havien anat a una visita mèdica 

Les alarmes van saltar el dimecres al matí al centre de salut de la població sevillana. Un metge va ser qui va alertar la Guàrdia Civil en estranyar-se que cap dels dos anés a la cita mèdica que tenien programada. 

Després de rebre la trucada, una patrulla es va dirigir a l'habitatge del matrimoni a mig matí i van trobar els cossos sense vida dels dos ancians. La Benemèrita ha explicat que no existien denúncies prèvies per violència de gènere.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari