IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mercadona canvia les seves galetes més populars i són millors que abans

Els clients pensaven que les havien retirat del mercat, però han tornat més bones que mai

Imatge d'arxiu d'un ròtul de la cadena de supermercats Mercadona
Mercadona sempre opta per sorprendre els seus clients amb l'eliminació i reposició de productes | MERCADONA

Els clients dels supermercats del país no dubten en demanar els seus productes preferits quan veuen que ja no es troben disponibles en els seus establiments de confiança. Mercadona és un dels que més comentaris rep, si bé la cadena valenciana és una del les que més canvis ofereix als seus clients.

L’últim exemple va ser la insistència dels clients per trobar en els seus municipis la crema de cacahuet, fet que va succeir dies després per a alegria de centenars de persones que així ho demanaven. Ara, Mercadona ha donat una altra notícia que de ben segur agradarà els seus clients.

Tornen les galetes més estimades pels clients 

En aquest sentit, molta gent va començar a preguntar-li a Mercadona per les seves galetes preferides: galetes clàssiques ‘cookies’ amb llavors de xocolata, les quals semblaven despertar passió arreu l’estat: «Com heu pogut treure aquesta meravella de les vostres tendes?».

Afortunadament, Mercadona substitueix els seus productes amb rapidesa, sobretot després de notar allò que realment agrada al públic. És per això que no només han retornat les galetes, sinó que les han millorat perquè els seus fanàtics gaudeixin encara més.

Tal com ha anunciat el mateix supermercat, el clàssic empaquetatge de ‘cookies’ ha desaparegut, però no han deixat sense alternatives: Mercadona presenta ara galetes amb 40% més de llavors de xocolata, les quals augmenten el seu especial sabor. A més, han començat a vendre-les en paquets individuals en comptes d’una caixa doble, fet que facilitarà el seu consum.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari