Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'un supermercat

Aquest és el refresc més sa del supermercat i està a Mercadona

La nova beguda de Mercadona és un producte totalment diferent que et sorprendrà
Imatge del logotip de Mercadona
Mercadona llança la beguda més original i saludable | Mercadona

 

Mercadona  segueix innovant i oferint productes diferents, saludables i a bon preu a tots els seus clients. Si els seus cereals sense sucres afegits, catalogats com els més saludables del mercat, ja van causar furor, ara la cadena valenciana torna a sorprendre amb l’última novetat que acaba de llançar al mercat, una beguda poc coneguda i un pèl peculiar: el suc  d’Àloe Vera.

 

Sí, ho estàs llegint bé, encara que habitualment relacionem aquesta planta amb les seves propietats calmants i hidratants, i la trobem tot sovint en cremes, olis especials i sabons, l’Àloe Vera també pot ser beguda en forma de suc.

Gaudeix de les seves propietats

En aquest cas, Mercadona ha posat a la venda un suc que conté un 30% de polpa d’Àloe Vera, en dues versions, l''Aloe Vera Natural' i ‘Zero’, a un preu d'1,20 euros, gràcies al qual pots aconseguir tots els beneficis de  l’Àloe Vera, ja que es tracta d’una planta amb alt contingut en  vitamines A, B,C  del grup B i conté diferents minerals com ara el calci, el sodi, el potassi, o el magnesi, que ajuden a combatre el cansament.

Per si això no fos prou,  l’Àloe Vera és un potent antioxidant natural que activa les nostres defenses, protegint-nos dels possibles refredats d’hivern,  grips o faringitis. Per tot això, es recomana veure entre una i tres vegades al dia un got de 50 ml d’aquesta beguda que a més, t’ajudarà a controlar els teus nivells de colesterol i triglicèrids, convertint-se en una de les begudes més saludables del mercat. Això sí, s’ha d’anar amb cura de no abusar-ne i de mantenir un consum responsable, ja que si es veu en excés, pot causar irritacions digestives.

 

També et pot interessar...