ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

El producte de bellesa de Lidl que enamora les actrius del país

La companyia alemanya ha llançat un nou producte per a la cura de la nostra pell

Lidl
Lidl treu a la venda un producte vegà per a la cura de la pell | Espanya Diari

El veganisme i vegetarianisme està en auge és un fet que no es pot negar en el context actual, ja que, cada vegada més, una gran part de les persones abandonen el consum de carn per adoptar una alimentació parcial o totalment vegetal. És per això que Lidl s'adapta a aquests nous perfils de consumidors i ara ha tret una nova línia de productes: la crema preferida de l'actriu Sara Sálamo.

 

Donat l'increment de vegetarians i vegans, l'oferta d'aquest tipus d'aliments en els diferents supermercats també ha anat en augment a un ritme accelerat i si abans era difícil trobar algun article, ara és la cosa més normal de món. Ja sigui productes d'alimentació, de roba... o d'higiene personal

 

D'entre totes les cadenes que han optat per incorporar aliments vegans i vegetarians en els seus lineals i atreure les mirades del públic 'cruelty free', Lidl destaca entre la resta. Aquest ja va sorprendre els consumidors amb el seu formatge d'origen 100% vegetal, el seu vi negre vegà i ecològic o la seva línia de patés d'origenvegetal.

 

Actualment, però, el supermercat ha anat un pas més enllà i ha llançat una gamma de productes anomenada 'Skin foodies' per a la cura facial i corporal, 100% vegana i feta a base d'aliments. I com que l'actriu és amant d'aquest producte, doncs també és la famosa imatge d'aquesta línia.

 

 

La crema de Lidl

En aquesta nova gamma de productes es pot trobar des d'una aigua micel·lar netejadora, fins gels de dutxa, així com els sèrums i cremes per gaudir d'un moment spa. Tots ells han estat un èxit, però l'article que ha arrasat amb diferència ha estat la crema facial antiarrugues.

 

Aquest producte facial reparador de dia conté roses silvestres per a pells amb signes de l'edat. És perfecte perquè, a part, també redueix l'aparició d'arrugues, estira la pell i recupera l'elasticitat que posseeix la nostra dermis des del primer ús.

 

 

La cremaantiarrugues de la nova línia de Lidl equilibra els tons de la pell i millora el seu aspecte. Al seu torn, també redueix la sensació de tibantor i rigidesa hidratant i protegint la pell tot el dia.

 

No obstant això, el millor d'aquest article és el seu preu. Per només 2,99 euros pots fer-te amb el producte que Sara Sálamo utilitza per lluir una pell brillant i hidratada, tot i disposar de poc temps per cuidar-se donada la seva maternitat, com ella mateixa ha declarat. Aquesta crema que també pots utilitzar a la nit i la resta de productes estan disponibles en tots els supermercats de la cadena.

 

 

Skin foodies X Sara Sálamo

Sara Sálamo ha col·laborat diverses vegades amb marques que comparteixen la seva filosofia de vida protagonitzada per la ingesta de productes vegans. Per això, l'artista és la dona perfecta per promocionar el nou llançament de Lidl: Skin foodies, una línia d'articles fabricats a base d'aliments quotidians de la cuina, rics en vitamines, minerals i antioxidants per a la cura de la pell.

 

 

«Això demostra que les persones consumim cada vegada més productes d'origen vegetal — no només a la cuina — i que està creixent la consciència social. Aquesta col·laboració m'il·lusiona especialment, perquè vaig adoptar l'alimentació vegetal com forma de vida anys enrere», ha afirmat Sara Sálamo al respecte.


Comentaris

envia el comentari