Vista panoràmica d'una botiga Decathlon

Decathlon té els 4 articles per fer el teu propi gimnàs sense gastar molt

S'han acabat les excuses per no fer esport!

Decathlon té una gran varietat d'articles que són ideals per muntar el teu propi gimnàs a casa, ja que, sigui per falta de temps o per mandra, molts de nosaltres no parem de posposar el moment de començar a fer exercici, i això és una cosa que hauríem de començar a solucionar immediatament. Per això, creiem que comprar articles de Decathlon per muntar tu mateix el gimnàs a casa és la clau: s'han acabat les excuses. Si tens els teus aparells en la teva pròpia llar, no podràs dir que et falta temps o que et fa mandra sortir de casa.

La peça fonamental: l'estoreta

Per muntar el nostre propi gimnàs a casa, l'estoreta és una peça fonamental que no ha de faltar perquè aquest producte fa que ens sentim més còmodes sobre el sòl, evitant també relliscades inesperades.

Decathlon té una gran varietat d'estoretes, i has de triar la teva en funció a l'ús que vulguis donar-li. Per exemple, l'estoreta 'fitness tonemat' compta amb una gran adherència i una mida de 170x62cmx8mm, fet que la fa ideal per fer fitness a casa. I a més a més, el preu d'aquest model és de 24,99 euros.

Però si vols començar a fer esport a casa de forma 'light', Decathlon també té altres varietats d'estoretes: per pilates (que tenen un preu des dels 2,59 euros), ioga....

Fotografia de l'article de Decathlon, octubre de 2020
L'estoreta és la peça fonamental per començar a practicar esport a casa | Decathlon

Per fer abdominals

Si necessites un bon aparell per fer abdominals, però no tens espai o pressupost per a comprar-te un de gran i fix, Decathlon t'ho posa fàcil amb aquesta roda abdominal evolutiva que, a més, compta amb una estoreta 'cross training'. Es tracta d'un aparell per treballar els abdominals en profunditat amb una gran comoditat i facilitat gràcies a la seva elasticitat i l'estoreta, que es pot fixar a la roda.

Segons Decathlon, aquest aparell serveix per treballar els abdominals amb una gran seguretat gràcies a la roda, a més de la corretja, que és elàstica i de longitud ajustable, així mateix com desmuntable perquè pugui facilitar el moviment. Aquest article té un preu de 19,99 euros a Decathlon.

Fotografia de l'article de Decathlon, octubre de 2020
Aquest producte es pot plegar perquè puguis guardar-ho amb facilitat | Decathlon

Les manuelles més econòmiques i còmodes

D'altra banda, un altre dels articles essencials per muntar el teu propi gimnàs són les manuelles. Decathlon ofereix tota mena de pesos perquè puguis escollir el que més vulguis en funció de les teves necessitats: des de 0,5 KG (que tenen un preu de 4,99 euros) fins a 22,5 KG (que tenen un preu de 54,99 euros). Tu has de saber on són els teus límits a l'hora d'escollir les manuelles.

Fotografia de l'article de Decathlon, octubre de 2020
Decathlon té manuelles de tots els pesos, perquè escullis la que més et convingui | Decathlon

Per a uns exercicis més intensos

Decathlon té una gran quantitat de productes que ajudaran a fer que els teus exercicis siguin més intensos. D'una banda, tenim els agafadors: si pretens fer flexions, aquest article pot ajudar-te a evitar lesions durant la pràctica. Els agafadors per flexions 'crosstraining musculació Push up Bars' ajuden que facis les teves flexions amb més comoditat, gràcies a la 'Push up Bar' amb nansa ergonòmica. Aquest article, que és realment útil, té un preu de 6,99 euros a Decathlon.

Fotografia de l'article de Decathlon, octubre de 2020
Aquests agafadors són fàcils de guardar i transportar | Decathlon

D'altra banda, Decathlon també té els discos de lliscament 'cross training musculació SL ', que serveixen per augmentar la dificultat dels exercicis en sòls de tota mena. Segons explica Decathlon, aquests aparells reforcen el nostre cos i, en particular, els abdominals, amb els discos lliscament. Són fàcils d'utilitzar i de transportar, i només amb un preu de 9,99 euros, que t'ajudaran a veure resultats òptims en molt poc temps.