Violeta Magrinyan al plató de Supervivientes el dia del seu retorn de la illa

Violeta Mangriñán triomfa a Instagram amb el 'look' ideal de tardor

La 'influencer' ha lluït l'estampat en tendència d'aquesta temporada

Aquesta temporada de tardor, l'estampat que s'ha convertit en tota una tendència ha estat el disseny de quadres. Tota mena de peces amb estampat de quadres, siguin de color malva, verds o la típica versió llenyataire (vermell i negre) s'han alçat com un dels 'must' dels nostres armaris, triomfant en faldilles, camises i vestits.

 

El 'look' de Violeta Mangriñán

Aquesta última tendència de quadres 'vichy' s'ha pogut veure al perfil d'Instagram de Violeta Mangriñán -entre altres influencers-, que ha apostat per aquest nou estampat d'aquesta temporada de tardor. Concretament, l'ex-concursant de 'Supervivientes' ha lluït una peça de Zara - la marca low-cost' - amb aquest disseny de quadres. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COÑX @nataliaosona @fabio_colloricchio @die

Una publicació compartida de Violeta (@violeta_mangrinyan) el

La peça de Zara és una camisa de màniga llarga amb estampat de quadres vermells i negres, és a dir, estil llenyataire. La camisa té butxaques amb solapa i un cinturó amb una sivella metàl·lica que estilitza la silueta. Aquesta peça, a més, també presumeix d'un tancament davanter amb botons a pressió i un baix acabat esfilagarsat que deixa veure uns quants serrells.

 

 

Els petits serrells del baix de la camisa de Zara és una tendència que ha estat protagonista en moltes desfilades com la Mercedes Benz Fashion Week, lloc on s'ha confirmat que serà una bona idea invertir en aquesta tendència des d'ara fins al pròxim any 2021.

 

 

La peça de la marca 'low-cost', que ja forma part de l'armari de Violeta Mangriñán, es pot combinar amb qualsevol complement, com per exemple amb un collaret i unes botes vaqueres o 'combat boots' de color negre, per tal que faci conjunt amb el cinturó que incorpora la camisa.

 

Si t'ha agradat la peça de Mangriñán, encara pots trobar-la a la pàgina web de Zara - des de la talla S a la XL - per només 39,95 euros. Aconsegueix la teva i llueix a la moda aquesta temporada de tardor.

L'estampat tartan

Les peces de quadres vermells i negres, és a dir, amb estampats tartan, tenen el seu antecedent en la roba escocesa, específicament aquella portada pels clans en el desenvolupament dels anomenats 'tartanes'. Aquests 'tartanes' eren reconeguts per portar dissenys de colors amb línies verticals i horitzontals, i es feien servir per diferenciar a cada clan i l'estatus social d'aquests.

 

robes escoceses
L'estampat de quadres negres i vermells té el seu origen en les robes escoceses. | Ensegundos

 

El típic patró que es fa servir per a les camises de llenyataire actual va ser prohibit l'any 1745, quan els moviments Jacobistes vestien aquests 'tartanes' amb orgull dels seus clans. Qui ho fes servir seria exiliat o portat a presó. Per aquesta raó, molts escocesos van migrar des de la seva terra natal a la nounada Amèrica.