Exterior d'un supermercat de Lidl

Les marques amagades rere els productes de més èxit de Lidl

Cosmètics, electrodomèstics, 'snacks'... Qui són els que estan darrere d'aquests articles tan 'top'?

Quan ens cal comprar alguna cosa, segurament, molts de nosaltres pensem en els supermercats Lidl. La cadena alemanya destaca pels seus productes en alimentació, cosmètica i 'basar'. En els lineals dels supermercats Lidl, podem trobar productes de qualitat a preus molt assequibles.

I és que Lidl, igual que Mercadona, compta amb marques blanques que treballen per a ells. La cadena alemanya treballa amb desenes de marques, però hi ha algunes que tenen més popularitat que d'altres. Però, quines són aquestes marques blanques i qui hi ha darrere d'elles?

Milbona - Productes làctics

Lidl té una gran quantitat de productes làctics de tota mena: formatges, llets, iogurts, iogurts bevibles ... Tots aquests productes són de la marca Milbona. Es tracta de les primeres marques que va llançar Lidl i, segons els estàndards europeus de 'Welfare Quality', és el primer supermercat amb tota la llet certificada en benestar animal. Darrere de Milbona podem trobar marques tan populars com Celta o Dhul (com és el cas dels flams).

Un dels productes de Milbona que més èxit està tenint últimament pel seu alt contingut proteic és la Skyrella.

Cien - Cosmètics

Una de les seccions que més èxit té a Lidl és la dels cosmètics. Cien és ja una marca coneguda entre els consumidors i consumidores assídues de la cadena alemanya. Entre els productes que ofereix podem trobar cremes facials, olis purs, màscares facials, desmaquillant, crema de mans... Una gran quantitat de productes. Darrere de Cien podem trobar als fabricants Sanase i Win Cosmétic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de) (@ misante.2.0) el

Silver Crest - Electrodomèstics

Lidl també destaca pels electrodomèstics que posa a la venda cada X temps. Una de les coses que més ens agraden de Lidl és que podem trobar electrodomèstics de tota classe durant tot l'any. Cada setmana, Lidl ofereix novetats en la seva secció 'Basar', on gairebé sempre podem trobar algun electrodomèstic Silver Crest, nom de l'empresa que els fabrica.

Entre els seus articles, podem destacar el robot de cuina Monsieur Cuisine, o la panificadora: 2 electrodomèstics que arrasen quan es posen a la venda.

Realvalle - Xarcuteria

Embotits Realvalle és l'empresa que s'encarrega d'oferir el gran assortiment d'embotits a Lidl. Entre aquests articles podem trobar: paleta reserva, pernil curat, pernil serrà reserva, llom embotit, pit de gall d'indi, pernil cuit, etc. A més, també destaca la selecció d'ibèrics com la llonganissa o el xoriço.

Freeway, Solevita i Argus - Begudes

Per la seva banda, les empreses Freeway, Solevita i Argus s'encarreguen de subministrar begudes a Lidl. Freeway s'ocupa de les gasoses i els refrescos; Solevita, dels sucs i nèctars, i Argus de les cerveses. Tots aquests productes destaquen pels seus preus econòmics.

Snack Day - Aperitius

Lidl també compta amb una àmplia varietat en 'snacks' fregits que elabora 'Snack Day'. Entre els productes d'aquesta marca podem trobar: patates llises, ondulades, palets de formatge, cons de blat de moro, crispetes... Una gran varietat que podràs trobar als supermercats Lidl.

D'altra banda, Snack Day també té la secció 'Bio Organic', que és una opció més sana i natural en la qual podem trobar galetes de quinoa o xips de blat de moro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Lidl Espanya (@lidlespana) el