Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nou establiment de McDonald's a l'Aeroport del Prat

McDonald's expulsa una famosa cadena a Barcelona i obre restaurant al seu local

La cadena americana té 18 establiments a Barcelona
Nou establiment de McDonald's a l'Aeroport del Prat
Nou establiment de McDonald's a l'Aeroport del Prat | McDonald's

McDonald's s'expandeix a Barcelona i obrirà un nou establiment de menjar ràpid al centre comercial Splau, a Cornellà de Llobregat, segons recull 'Metrópoli Abierta'. Encara es desconeix quan s'obrirà el nou restaurant però es preveu que ho faci en les pròximes setmanes. El local que ocuparà havia estat ocupat per un 100 Montaditos fins que es va decretar l'estat d'alarma a causa de la pandèmia del coronavirus.

Així doncs, el restaurant estarà a la primera planta del centre comercial barceloní i compartirà planta amb la cadena de pasta Tagliatella, Muerde la Pasta, el restaurant Ginos o el grup Casa Carmen, especialitzats en menjar mediterrani.

McDonald's també tindrà de veí els cinemes Full, que estan tot just a l'establiment del davant, i tendes de roba de diverses marques entre elles les que formen el grup gallec Inditex, és a dir, Woman's Secret, Pull and Bear i Zara. A la primera planta també hi ha sabateries com Bosanova, Foot Locker i Marypaz.

McDonald's té gairebé una vintena de restaurants a Barcelona

La cadena americana de menjar ràpid ja compta amb gairebé una vintena de restaurants repartits per Barcelona. El passat mes d'agost obria un nou establiment al districte barceloní de Les Corts, que també ofereix menjar a domicili, i permetia crear fins a 34 nous llocs de feina, entre ells un sorgit amb la pandèmia: Responsable de Seguretat i Higiene.

També ha augmentat la seva presència a l'Aeroport del Prat de Barcelona i s'ha unit a les diverses ofertes de restauració que s'ofereix a la terminal T1, segons va informar Aena. Un local que està situat a l'Sky Centre Sud i que té una superfície de 643 metres quadrats.

D'aquesta manera, McDonald's ocupa l'espai que ha deixat lliure Zara després que el gegant Inditex decidia a finals de juliol abaixar la persiana de totes les tendes que tenia operatives tant a l'Aeroport del Prat com a l'Aeroport madrileny de Barajas. Així doncs, amb aquestes recents adquisicions i obertures, la cadena americana ja compta amb un total de 18 restaurants de menjar ràpid a Barcelona i 89 a tota Catalunya.