Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'una botiga Decathlon

Els 4 articles rebaixats de Dechatlon que estan a punt d'esgotar-se

Si ets amant de l'esport, t'encantaran aquests productes
Façana de centre Decathlon a Tamaraceite
Decathlon té grans rebaixes en la seva secció de 'Últimes unitats' | AGÈNCIA

Decathlon té una gran varietat d'articles rebaixats o dels que queden últimes unitats i, per això, estan a un preu d'escàndol. Trobar un bon material, siguin peces o accessoris per practicar esport, és una cosa molt difícil, i més si tenim la intenció de trobar-lo per un preu baix i que ens duri força temps.

Però sembla que Decathlon ens ho vol posar fàcil amb el seu apartat d''Últimes unitats!', on podem trobar tota classe de peces i accessoris. Per això mateix, avui volem mostrar alguns d'aquests productes que més ens han cridat l'atenció, i quan els vegis entendràs el motiu. Si ets esportista, segur que t'encantaran. Anem allà!

El calçat més 'top' de dona

D'una banda, Decathlon té les sabatilles per caminar (model de dona) més 'top'. Si t'encanta sortir a passejar, es convertiran en les teves millors amigues. Es tracta d'unes sabatilles flexibles i dinàmiques, aquest calçat de caminar 'PW 540 Flex' seguiran el teu ritme. Aquestes sabatilles estan disponibles en 5 models: color rosa grosella, coral pastís fluorescent, blanc neu, caqui grisós i gris perla.

Fotografia de les sabatilles esportives de Decathlon
Aquestes sabatilles són ideals si sols sortir a caminar | Decathlon

No obstant això, el model rebaixat és el rosa grosella, que té un preu de 23,99 euros, mentre que el preu de les altres és de 29,99 euros. Això sí: com indica el mateix apartat d''Últimes unitats', aquest model està disponible en molt pocs números. Per tant, si t'agraden, no dubtis a comprovar si el teu està disponible per aconseguir-lo. Si no, tens disponibles els altres models pel seu preu original: 29,99 euros.

Per transportar totes les teves coses

Si ets una persona que sol anar al gimnàs, t'agradarà saber que Decathlon té la bossa d'esport més còmoda i completa rebaixada al 56%. Segons explica Decathlon, aquesta bossa ha estat desenvolupada per «transportar diverses peces i accessoris de fitness».

Fotografia de la bossa d'esport de Decathlon
En aquesta bossa d'esport podràs guardar totes les teves peces i accessoris | Decathlon

Es poden transportar fins a 55 litres, i compta amb diversos compartiments perquè separis totes les teves pertinences. El model en color blau asfalt té un preu de 12,99 euros, mentre que el color negre segueix tenint el preu original: 29,99 euros.

Abric de 'trekking' per a dona

Sabem que molts i moltes heu començat a practicar el 'trekking', i no hi ha res més necessari per a les teves rutes que una bona jaqueta capaç de protegir-te de les fredes temperatures i totes les conseqüències que comporten. Per això, hem cregut que t'interessaria aquesta jaqueta encoixinada de muntanya 'Forclaz Trek100'.

Fotografia de la jaqueta de dona de Decathlon
Aquesta jaqueta és ideal per fer senderisme amb temperatures baixes | Decathlon

Aquest model és de dona i és fi i càlid i, a més, és «la més eco-concebuda de les nostres jaquetes encoixinades de 'Trekking' a muntanya». El model en color negre està disponible per 22,99 euros, mentre que els colors gris, rosa i blanc conserven el seu preu original de 27,99 euros. Quin és el teu preferit?

Sabatilles de muntanya per a home

Si t'encanta el 'trekking' i necessites el calçat adequat per practicar-lo, Decathlon també t'ho posa fàcil amb les seves sabatilles de muntanya i 'trekking' Quechua. Es tracta d'un model ideal per al senderisme ràpid en muntanya amb temps sec, i compten amb una lleugeresa i una adherència ideal per desplaçar-se per senders tècnics.

Només pesen 375 grams i podràs caminar amb molta lleugeresa. El model està disponible en color negre/gris ciment i té un preu de 39,99 euros (el preu original és de 49,99 euros). T'animes a provar-les?

Fotografia de el calçat d'home de Decathlon
Per trepitjar fort (però lleuger) en les teves rutes preferides | Decathlon