Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una noia passejant amb una bossa d'H&M

Marta Carriedo arrasa a les xarxes amb una nova peça d'H&M d'allò més salvatge

La 'insider' ha apostat per una peça atrevida i amb molta personalitat

Una noia passejant amb una bossa d'H&M
Marta Carriedo ha tornat a sorprendre amb una de les seves peces de H&M | H&M

L''animal print' sembla que no vol abandonar el títol de tendències. Des de fa diverses temporades, l'estampat més salvatge de tots ha estat trepitjant fort en els nostres armaris. En un primer moment, vam començar amb el de lleopard, després va arribar la serp, més tard es va unir la zebra i, fugaçment, va destacar l'estampat de vaca. Lluny de desaparèixer, en el 2020 tots ells es troben vigents, no obstant això, cada un ocupa majorment un lloc determinat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Literally all I want to wear these days

Una publicació compartida de meganellaby (@meganellaby) el

 

A través dels comptes oficials de les nostres prescriptores preferides, s'ha pogut observar que cada estampat abraça una peça. Els jerseis són terreny de la zebra, l'estampat de serp ha conquistat les sabates, el de vaca per les bosses i el de lleopard és per als pantalons i ara també pels vestits, tal com Marta Carriedo ens ha mostrat recentment.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling today #officeday

Una publicació compartida de MARTA CARRIEDO (@martacarriedo) el

 

La nova adquisició de Marta Carriedo

La 'influencer' ha publicat una foto a les xarxes socials amb un vestit que ha encès totes les alarmes. Concretament, la peça ha estat fabricada en polièster al 100%, és de H&M, curta, amb muscleres i mànigues que s'estrenyen cap als punys, i amb l'estampat de lleopard més bonic del moment. A més, el vestit també es troba disponible en totes les talles (des de la XS fins a la XXL) a la web o l''app' de la marca per només 19,99 euros.

 

Vestit de H & M
Aquest és el vestit curt d'estampat de lleopard que ha portat Marta Carriedo recentment | H&M

 

Aquesta peça és molt versàtil i es pot combinar amb infinites peces de diferents estils. La model de la marca l'ha portat amb sandàlies, però nosaltres també podem apostar per unes botes altes —si són per sobre del genoll, millor— i portar perfectament amb un abric a sobre quan arribi el fred.

 

Així mateix, per marcar la silueta també es pot recórrer al que ha fet la 'influencer': afegir un cinturó. La 'it girl' ha triat un 'Yves Saint Laurent', una marca d'alta costura, nosaltres, en canvi, podem optar per qualsevol cinturó negre que tinguem a casa.

 

L'estampat de lleopard

El lleopard és, sens dubte, l'únic estampat que entén la feminitat en el seu sentit més salvatge i valent, perquè de totes les dones que al llarg de la història han volgut vestir-se d''animal print', cap d'elles ho ha fet amb el propòsit de transmetre una imatge fràgil i endolcida, sinó més aviat el concepte d'una dona que té tot sota control i que no necessita donar explicacions.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soul on fire

Una publicació compartida de MARTA CARRIEDO (@martacarriedo) el

 

Segons Vogue, Christian Dior va vaticinar això mateix quan l'any 1947 i amb motiu del llançament de dues peces d''animal print' de la seva col·lecció, va dir: «Per dur lleopard has de tenir un tipus de feminitat sofisticada. Si ets dolça, no ho portis», i així va ser.

 

L'any 1960, celebritats com Elizabeth Taylor o Sophia Loren van vestir peces de lleopard gairebé com una prolongació de les seves imparables personalitats, i Mr. Robinson (Anne Bancroft) va arribar a utilitzar-lo per seduir a Ben Braddock (Dustin Hoffman) a 'El Graduado (1967)', amb un abric que semblava deixar clar que ella estava fora de l'abast d'aquest jove inexpert.

 

Actualment, aquest salvatge i valent estampat no ha perdut significat ni personalitat, i s'ha incorporat en els armaris de totes les estrelles i 'influencers' amb molta actitud, com és el cas de la Marta Carriedo.