Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

Mercadona retira un dels seus productes estrella i la xarxa el reclama

La companyia valenciana ha contestat als consumidors

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Mercadona retira un dels seus productes i els consumidors demanen la seva tornada | MERCADONA

Mercadona ha retirat un dels seus productes més deliciosos, i les xarxes no han dubtat a demanar que torni com més aviat millor. No és la primera vegada que passa una cosa així, i és que Mercadona, gràcies al seu sistema de co-innovació, que li permet conèixer quines són les necessitats dels clients, cada poc temps llança productes 'top' que aconsegueixen convertir-se en imprescindibles en algunes llars del país.

Per això, quan un d'aquests productes desapareix sense deixar ni rastre, els consumidors no dubten a preguntar per ell o demanar la seva tornada. Així doncs, la companyia valenciana sempre escolta les peticions dels seus clients, de manera que, en diverses ocasions, hem pogut veure com Mercadona retornava un producte retirat temps enrere.

Rosquilles de xocolata amb llet i ametlla cruixent

Aquesta vegada és el torn d'un producte deliciós i característic de la companyia valenciana: les rosquilles de xocolata amb llet i ametlla cruixent. Diversos usuaris de Twitter s'han adonat que aquest article ha desaparegut de les prestatgeries del seu Mercadona més proper, de manera que no han dubtat a publicar-ho a la seva xarxa social.

«Mercadona, heu retirat aquesta temptació divina?», «mala idea: Mercadona retira de les seves lleixes la millor galeta que tenien», «m'agradaria saber què va passar amb les rosquilles d'ametlla (en versió galeta)? Que ja no les trobo en cap Mercadona», «Mercadona, ja no comercialitzeu les rosquilles de xocolata amb llet?», són alguns dels comentaris que es poden llegir a les xarxes socials.

La resposta de Mercadona

Com sempre, la companyia valenciana coincideix en totes les respostes als usuaris que reclamen aquest producte. «T'informem que el producte que ens mostres a la imatge ha estat donat de baixa. Això no obstant, agrairíem que ens indiquessis què t'agradava de les nostres rosquilles amb ametlla i xocolata, i d'aquesta manera deixarem constància del teu interès a tornar a comprar-les», es pot llegir en una de les respostes de Mercadona.

Davant d'aquesta resposta, un usuari explicava que eren les seves preferides, fet que no ens estranya, ja que estaven realment delicioses. Sigui com sigui, la resposta de Mercadona ens deixa amb esperances que potser en un temps puguin tornar a vendre-les. Mentrestant, podeu esperar menjant alguna altra varietat de l'assortiment de galetes de Mercadona. Et deixem les preferides d'alguns usuaris i usuàries de Twitter.