Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge foto supermercat Mercadona amb detergent colònia

El detergent de Mercadona que causa furor: fulmina les taques de la roba blanca

Mercadona ha reformulat el seu detergent més venut i ara és adequat per a tota mena de pells, fins i tot les de nadons

Des de fa molt de temps, a Mercadona es poden trobar una gran quantitat de productes per a la roba. Des dels clàssics suavitzants, fins al famós planxat fàcil que es va fer viral a les xarxes socials. Tot i això, un dels productes més venuts sempre ha estat un clàssic el famós "detergent verd".

Tot i això, fins fa poc no ha estat quan el supermercat de Juan Roig Alfonso ha escoltat els seus clients i ho ha reformulat. Ara és hipoalergènic i compta amb un agradable aroma a perfum Colònia. A més, poden fer-lo servir les pells més sensibles, fins i tot les de nadons. 

El detergent colònia hipoalergènic de Mercadona

El famós detergent de Mercadona es ven sota la marca Bosque Verde. És ideal per a la cura de la roba i, segons la marca, porta quantitat per a unes 46 rentades, encara que com sempre passa amb aquest tipus de productes, solen sortir uns quants menys.

Muntatge amb botiga de Mercadona de fons i pot de detergent verd de Mercadona
Pren nota i veuràs els resultats | Mercadona, Europa Press

Es pot utilitzar tant per a roba blanca com per a roba de color, i elimina les taques de forma eficaç sobretot si ho fem servir amb programes amb altes temperatures. A més serveix per a tota mena de teixits.

El detergent colònia de Mercadona el fabrica l'empresa Inquiba que és el Proveïdor Totaler responsable d'elaborar aquest detergent a les seves instal·lacions ubicades a Guareña (Badajoz).

I com a opinió personal, potser t'agradi saber que jo és el que faig servir de manera habitual. És cert que quan el fas servir les primeres vegades, fa moltíssima olor i després ens acostumem a l'aroma i no fa tanta, però no deixa de tenir una fragància molt bona a la roba que perdura durant setmanes.

El seu preu és de 3,50 € i la mida és de 3 litres. No és el més barat, però sí que és un dels més eficaços d'aquest supermercat. Jo de tu no tardaria més i aniria a la botiga de Mercadona més propera.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.