Celebra el Dia Internacional de la Croqueta amb les receptes de Mercadona

La cadena de supermercats valenciana s’ha sumat a aquesta festivitat oferint diversos sabors, des dels clàssics i populars, fins als més vegetarians

Mercadona ofereix una gran varietat de croquetes | Mercadona

Dia Internacional de la Croqueta. Un esdeveniment molt sorprenent que poca gent coneixia i és que aquest 16 de gener és un dels dies que no passen desapercebuts, sobretot per als amants de la gastronomia, gràcies a aquest petit mos tan popular des de fa generacions i Mercadona ho sap tal com ha avançat 'La Coctelera'.

El Dia Internacional de la Croqueta, amb Mercadona

Un plat molt versàtil i dels més populars de la gastronomia espanyola, la croqueta és el menjar ideal per gaudir, sigui per picar o per acompanyar qualsevol altre plat principal, és per això que pot celebrar el seu propi dia internacional cada 16 de gener.

  • Més notícies relacionades: La nova estratègia de Mercadona amb les seves marques blanques.

Les receptes de croquetes de Mercadona

Mercadona també s'ha volgut sumar i celebra el Dia Internacional de la Croqueta amb la seva gran varietat de receptes amb diferents ingredients i sabors tan autèntics com ho són les d'espinacs, bolets o pernil.

Assortiment de receptes de croquetes de pernil de Mercadona | Mercadona

Croquetes de pernil

Entre totes les receptes de Mercadona es poden trobar les croquetes de pernil, fetes amb trossets i amb una textura molt cremosa. Un dels grans èxits de la cadena de supermercats valenciana.

Mini croquetes de pernil

Els més petits de casa també poden gaudir de les croquetes de pernil, gràcies a la versió mini que ofereix Mercadona. També és una gran opció per incloure en aperitius o acompanyament d'altres plats principals.

Croquetes de pernil ibèric

Per aquells qui prefereixin unes croquetes de pernil amb un sabor molt més intens, poden escollir les d'ibèric que Mercadona té entre el seu assortiment.

Assortiment de receptes de croquetes de pollastre i bullit de Mercadona | Mercadona

Croquetes de pollastre

Mercadona ofereix una gran varietat de receptes entre les quals destaquen les croquetes de pollastre. Tot un clàssic popular que mai passa de moda amb un sabor molt més suau i una textura molt agradable.

Croquetes de bullit

Una altra opció molt clàssica són les croquetes de Mercadona fetes amb carn de bullit, una varietat amb el sabor característic dels menjars populars.

Assortiment de receptes de croquetes de bolets de Mercadona | Mercadona

Croquetes de bolets

Per una altra banda, Mercadona també ofereix un assortiment que s'allunya de les típiques fetes amb carn. Amb un sabor nou i únic, les croquetes de bolets són tot un encert per gaudir d'una recepta 100% vegetal.

Assortiment de receptes de croquetes d'espinacs de Mercadona | Mercadona

Croquetes d'espinacs

Finalment, Mercadona també té entre el seu assortiment una altra recepta 100% vegetariana gràcies a aquestes croquetes d'espinacs. Amb una textura i sabor a espinacs suaus, en el seu interior es poden trobar trossets de pinyons.

  • Més notícies relacionades: Els Mossos alerten de dues noves estafes que afecten Mercadona i el BBVA.

Comentaris

envia el comentari