Foto de la col·lecció Éclat de Mercadona

Dues marques catalanes, proveïdores de la col·lecció de perfumeria de Mercadona

La col·lecció Éclat ja està disponible a tots els supermercats de la cadena fins a esgotar existències

Nadal ja ha arribat i és el moment on les empreses inicien les seves campanyes de productes especials per a aquesta època de l'any. Mercadona no ha estat una excepció. La novetat d'aquest any és que dues marques catalanes han estat seleccionades com a proveïdores de la nova campanya de perfumeria de Nadal de la cadena de supermercats.

Ambdues marques seleccionades han estat Wecolors i Youcosmetics situades als municipis de Vilassar de Dalt (Maresme) i Gavà (Baix Llobregat), respectivament. Les dues proveïdores de la província de Barcelona col·laboraran en la distribució de productes a una campanya d'edició limitada que ja està a la venda.

La col·lecció ja està disponible als supermercats

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, ofereix als clients la col·lecció Éclat. Aquesta és una edició limitada de Nadal disponible a la secció de perfumeria de totes les seves botigues des de mitjans de novembre fins a la fi de les existències. La col·lecció es compon de diversos productes, com un perfilador d'ulls, eau de parfum, esmalt d'ungles, necesser amb brotxes, labials, il·luminador i una paleta de rostre i una altra d'ombres.

Segons ha publicat Mercadona aquest dijous, primer de desembre, la col·lecció limitada ja està a la venda fins a finals d'existències. Dintre d'aquesta mateixa col·lecció un altre proveïdor és RNB situada a la Pobla de Vallbona, València, entre altres. 

Components d'Éclat, el nou conjunt de productes de perfumeria 

L'assortiment Éclat es compon de diversos productes. Des de l'eau de parfum amb tocs afruitats i florals fins a un il·luminador de textura lleugera pensat per aportar llum en zones com el rostre, les espatlles, l'escot i les cames.

També inclou un necesser amb sis tipus de pinzells diferents, aptes per a tota classe de textures; esmalt d'ungles; labials d'alta cobertura, d'acabat brillant i de textura cremosa per a uns llavis a tot color; una paleta d'ombres i una altra de rostre, totes dues amb mirall a l'interior i amb un imant situat a la base de cadascuna de les peces per poder convertir-les en una única paleta, i un perfilador d'ulls negre amb esclats de plata que conté una maquineta de fer punta.

La col·lecció l'elaboren diversos proveïdors anomenats 'Totaler'. Aquest terme es refereix a proveïdors especialistes que, juntament amb Mercadona, desenvolupen el millor producte, garantint sempre la seguretat, la qualitat, el servei i un preu competitiu en cada producte. Així mateix, la companyia manté una relació comercial d'estabilitat sota les marques d'Hacendado, Deliplus, Bosque Verde i Compy, entre d'altres.