Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de la col·lecció Éclat de Mercadona

Dues marques catalanes, proveïdores de la col·lecció de perfumeria de Mercadona

La col·lecció Éclat ja està disponible a tots els supermercats de la cadena fins a esgotar existències

Nadal ja ha arribat i és el moment on les empreses inicien les seves campanyes de productes especials per a aquesta època de l'any. Mercadona no ha estat una excepció. La novetat d'aquest any és que dues marques catalanes han estat seleccionades com a proveïdores de la nova campanya de perfumeria de Nadal de la cadena de supermercats.

Ambdues marques seleccionades han estat Wecolors i Youcosmetics situades als municipis de Vilassar de Dalt (Maresme) i Gavà (Baix Llobregat), respectivament. Les dues proveïdores de la província de Barcelona col·laboraran en la distribució de productes a una campanya d'edició limitada que ja està a la venda.

La col·lecció ja està disponible als supermercats

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, ofereix als clients la col·lecció Éclat. Aquesta és una edició limitada de Nadal disponible a la secció de perfumeria de totes les seves botigues des de mitjans de novembre fins a la fi de les existències. La col·lecció es compon de diversos productes, com un perfilador d'ulls, eau de parfum, esmalt d'ungles, necesser amb brotxes, labials, il·luminador i una paleta de rostre i una altra d'ombres.

Segons ha publicat Mercadona aquest dijous, primer de desembre, la col·lecció limitada ja està a la venda fins a finals d'existències. Dintre d'aquesta mateixa col·lecció un altre proveïdor és RNB situada a la Pobla de Vallbona, València, entre altres. 

Components d'Éclat, el nou conjunt de productes de perfumeria 

L'assortiment Éclat es compon de diversos productes. Des de l'eau de parfum amb tocs afruitats i florals fins a un il·luminador de textura lleugera pensat per aportar llum en zones com el rostre, les espatlles, l'escot i les cames.

També inclou un necesser amb sis tipus de pinzells diferents, aptes per a tota classe de textures; esmalt d'ungles; labials d'alta cobertura, d'acabat brillant i de textura cremosa per a uns llavis a tot color; una paleta d'ombres i una altra de rostre, totes dues amb mirall a l'interior i amb un imant situat a la base de cadascuna de les peces per poder convertir-les en una única paleta, i un perfilador d'ulls negre amb esclats de plata que conté una maquineta de fer punta.

La col·lecció l'elaboren diversos proveïdors anomenats 'Totaler'. Aquest terme es refereix a proveïdors especialistes que, juntament amb Mercadona, desenvolupen el millor producte, garantint sempre la seguretat, la qualitat, el servei i un preu competitiu en cada producte. Així mateix, la companyia manté una relació comercial d'estabilitat sota les marques d'Hacendado, Deliplus, Bosque Verde i Compy, entre d'altres.