Establiment de Mercadona des de l'exterior

La nova edició limitada de Mercadona que volarà de les prestatgeries

Mercadona ha llançat un kit per a les ungles que serà un èxit

Mercadona ha llançat un kit de manicura 'Nail Care', que és ideal per lluir unes ungles perfectes i sanes. Cada vegada baixen més les temperatures i hem de tenir cura d'una zona del nostre cos: les mans. Com sempre estan exposades, necessiten hidratació i cures.

Normalment, vam optar per cremes hidratants que es poden aplicar tant de dia com de nit. Tot i això, hi ha una zona especialment sensible de la que a vegades oblidem: les ungles.

Aquesta zona ha començat a tenir especial rellevància, estèticament parlant. Cada vegada són més les persones que opten per decorar les seves ungles, pintar-les i treballar-les. Aquest ús constant d'esmalts, sigui semipermanent, normal o de gel, pot fer que les ungles es trenquin o es ressentin.

No només és estètica: aquesta zona del cos també parla sobre el nostre estat de salut i sobre el nostre estil de vida. Per això, hem de posar especial atenció a la seva cura.

De fet, segons explica Mercadona, les ungles naturals són una de les tendències d'aquesta temporada. D'altra banda, també indica que hi ha professionals que recomanen deixar passar uns dies entre pintar i pintar. Així, les ungles es podran recuperar.

Mercadona ha tingut en compte aquestes necessitats per crear una novetat que et permetrà cuidar les ungles a casa teva. Si t'interessa, no deixis de llegir, perquè t'encantarà.

La novetat de Mercadona per cuidar les ungles

Aquesta novetat de la Perfumeria de Mercadona et permetrà lluir unes ungles sanes i hidratades. A més, el supermercat destaca que aquests productes no contenen ni silicones ni parabens.

Aquest kit d'ungles està format per diversos articles que et vindran de perles. En primer lloc, tenim una llima de fibra de vidre que té doble textura. Aquest estri és ideal per donar forma al tall de les ungles i per rebaixar.

D'altra banda tenim el tac polidor, que permet definir, polir i allisar l'ungla. Així, les deixa amb una brillantor natural.

El bastonet de taronger és un altre dels productes que podem trobar en el pack. Aquest pal té dos tipus de punta, capaços d'adaptar-se les ungles tant per netejar-com per definir-les.

D'altra banda, també hi ha el gel revitalitzant d'ungles i cutícules nº 999. Aquest gel serveix per hidratar les cutícules i evitar que es deshidratin les ungles. Es pot aplicar cada dia.

Finalment, Mercadona també té la base de calci per a ungles nº 998. Serveix per protegir, rejovenir i endurir la superfície de les ungles. Aquest article és ideal per aplicar en ungles que estiguin danyades o siguin fràgils.

Les ungles perfectes en cinc passos

Com us dèiem, el 'Nail Care' de Mercadona et permetrà lluir unes ungles ideals. Segons explica el supermercat, aquest kit ha estat pensat per a usar-se en cinc passos, els quals us expliquem a continuació.

Per al primer pas necessitaràs la llima de fibra de vidre. Hauràs de llimar fins a aconseguir la forma d'ungles que vulguis. Si llimes sempre en el mateix sentit, s'evita que apareguin microesquerdes que puguin debilitar l'ungla.

Per al segon pas necessitaràs el tac polidor, per treure-li la brillantor natural a les teves ungles. A cada cara d'aquest tac podràs trobar l'ordre de les accions que has de fer: llimar, allisar i definir, polir i donar brillantor.

Muntatge fotogràfic amb els passos a seguir amb el kit de manicura Nail Care de Mercadona
Aquests són els passos a seguir per utilitzar correctament el kit de Mercadona | Mercadona

El tercer pas ho faràs amb el bastonet de taronger. Has de fer servir la punta obliqua per empènyer les cutícules i, després, hauràs de fer servir la punta exfoliant. Així, podràs eliminar la pell o l'esmalt que no vulguis.

Per al penúltim pas necessitaràs el gel revitalitzant. Hauràs d'aplicar-lo amb el pinzell a les ungles i les cutícules. Abans d'aplicar l'últim producte, has de rentar i eixugar molt bé les teves mans.

Finalment, has de fer servir la base de calci, com a base d'esmalt abans de fer-te la manicura. Es pot fer servir un màxim de dues vegades per setmana.

Aquests productes, a més, venen en un preciós estoig de què t'enamoraràs només veure'l. Es tracta d'una petita bossa de pell sintètica rosa que compta amb una nansa, de manera que és ideal per transportar. En ella, podràs guardar la teva laca d'ungles preferida o les cremes de mans que tens. 

Aquest magnífic kit es pot aconseguir de forma limitada per un preu de 7,75 € a Mercadona. I, a tu, què et sembla?