Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Cartell exterior de la botiga Mercadona

La novetat de Mercadona que fa que el meu bany faci una olor molt bona durant setmanes

Per només 1,30 € trobem a Mercadona el penjador amb què per fi eliminem les males olors del WC, i durant molt de temps

A la secció de neteja de Mercadona, des de fa unes setmanes, trobem un article amb el famós cartell de "Novetat". La primera vegada que vaig anar a buscar-lo, estava esgotat. Tot i això, en el meu segon intent a l'establiment de Mercadona em vaig poder fer amb ell.

Així he pogut comprovar si funciona. Si realment és l'article que elimina les males olors del bany o simplement és un dels tants productes que passen desapercebuts per totes les cases.

Tenir el bany net, moltes vegades no és sinònim que faci bona olor. Moltes vegades, les canonades o els bacteris poden jugar-nos una mala passada i que sembli que no tenim prou neta aquesta zona de casa nostra.

El Penjador WC Maxigotes Floral de Mercadona

Aquest penjador floral de Mercadona per al WC, compta amb una aroma fresca que deixa el bany impregnat en bona olor durant molt de temps. Es presenta en un envàs de cartó i plàstic, on venen dues unitats.

Només n'hem de treure un, desplegar el ganxo del penjador, estirar-lo i posar-lo a la vora del WC, tan a prop com sigui possible de la sortida d'aigua.

muntatge foto amb penjador maxigotes floral de Mercadona
Així queda el penjador floral de Mercadona posat al WC | catalunyadiari.com

Compta amb uns potents ingredients que actuen directament sobre els bacteris causants de la mala olor, neutralitzant-los i deixant una aroma floral i agradable al bany.

Jo fa aproximadament 3 setmanes que ho tinc posat i encara no he hagut de substituir-lo per un altre, per la qual cosa considero que aquest penjador de Mercadona aguanta força temps en anar alliberant el producte del seu interior de forma gradual.

ingredients penjador floral maxigotes Mercadona
Ingredients potents que eliminen les males olors | catalunyadiari.com

Ho fabrica la marca blanca de Mercadona en articles de neteja, és a dir, Bosque verde. El seu preu és força econòmic, ja que el paquet de dos podem trobar-lo en aquest establiment per 1,30 €. Per la qualitat de producte i tota la seva durada és un penjador per al bany que sí que recomano comprar per eliminar les males olors d'una manera senzilla.

Preus i ofertes actualitzats el dia 13/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.