Miniatura suc de taronja amb Mercadona de fons

El nou suc d'un euro de Mercadona que divideix els clients: 'Taronja d'or'

L'ampolla de 250 ml costa un euro i molts clients han reaccionat amb duresa a les xarxes socials després de saber-ho

Mercadona, el gegant dels supermercats, continua sorprenent els seus clients amb innovacions al seu extens catàleg. Aquesta vegada, segons el perfil d'Instagram @mercadona.novedades, l'aposta ha estat pel suc de taronja. Amb un preu d'un euro per una ampolla de 250 ml, aquest producte ha generat opinions trobades sota el sobrenom de taronja d'or.

Polèmica pel preu d'un suc de taronja de Mercadona

El suc, promocionat com a 100% espremut, es presenta com una opció ideal per a qualsevol època de l'any. Tot i això, el seu llançament ha coincidit amb la temporada de refredats. I molts clients coincideixen que la vitamina C de la taronja pot ser un aliat perfecte per combatre els símptomes hivernals.

Aquesta vitamina és coneguda per enfortir les defenses i ajudar en la recuperació de grips i refredats. Convertint aquest suc en una beguda refrescant i que proporciona energia a qualsevol que busqui un impuls extra durant la temporada de malalties.

Ironies a les xarxes socials

Tot i això, les xarxes socials han estat testimoni d'una divisió d'opinions entre els consumidors. Als comentaris de la publicació, una usuària va expressar el seu descontentament amb el preu, assenyalant irònicament: 'A quatre euros el litre, taronja d'or'. Aquest comentari reflecteix la percepció d'alguns clients sobre l'augment dels preus en productes aparentment bàsics.

Un altre comentari, més extens, critica l'evolució de Mercadona com a supermercat. La usuària lamenta que la cadena, que solia ser coneguda per oferir bons productes a preus raonables, ara sembli seguir una estratègia més orientada al benefici.

Qualifica la situació com un 'abús al consumidor' i suggereix que, a causa d'això, ara només fa compres puntuals a Mercadona. La taronja d'or de Mercadona no només és un suc. Si no un tema de conversa que reflecteix les diverses opinions dels clients davant dels canvis en l'oferta de productes i les estratègies comercials de la cadena de supermercats.