Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
muntatge foto supermercat Mercadona amb la nova crema de cacau i avellanes

He tastat la crema d'avellanes de Mercadona que imita a Nutella i m'he quedat sorpresa

Mercadona ha sorprès amb un nou envàs per a la seva crema d'avellanes, que s'assembla molt a una força més coneguda

A Mercadona sempre estan innovant i imitant allò que ja funciona. Des de fa anys, en aquest supermercat hi podem trobar diverses cremes d'untar de xocolata. Ara bé, per molt que ho hagin intentat amb tota mena de formats de la seva marca blanca, Hacendado, Mercadona no ha tingut excessiu èxit.

La raó principal és que Nutella i Nocilla són tot un boom. És més, a qui li agrada Nutella no li acostuma a agradar Nocilla, o al revés. Per això, ara Mercadona ha apostat per un nou producte força semblant a la crema d'untar de xocolata Nutella. És més, el seu envàs ja et dona a entendre que tenen diverses coses en comú.

Crema d'avellanes de Mercadona, tota una sorpresa

Es tracta d'una crema de cacau i avellanes que es presenta en un pot de vidre. És ideal per menjar en entrepans, torrades o fins i tot per farcit de dolços. Jo sóc del team Nutella, i per descomptat la Nocilla no m'agrada gens.

envàs cacau avellana hisendat
L'envàs d'aquesta crema d'avellanes és de 400 grams | catalunyadiari.com

No obstant això, aquesta crema de cacau de Mercadona sí que m'ha agradat molt. Té un sabor intens a avellanes (més que Nutella) i encara que el seu sabor no és idèntic al de la marca italiana, sí que considero que s'assembla molt. Els ingredients més destacats són: sucre, oli, greixos vegetals (gira-sol i cacau), avellanes 18%, aroma natural de vainilla, entre d'altres.

interior crema cacau hisendat i tapa de producte
M'ha agradat el sabor! | catalunyadiari.com

Comparacions Nutella i crema d'avellanes de Mercadona

La gran diferència és que, mentre Nutella compta amb un 13% d'avellanes, aquesta nova crema de cacau de Mercadona ha incrementat la proporció i compta amb un 18%. I la seva altra diferència principal, i per la qual potser molta gent es passi a la marca blanca, és el preu.

Tenint en compte que els envasos tenen diferents mides, hem de fer la comparació per kg. Mentre que la Nutella ens surt per 8,429 €/kg, la crema d'avellanes de Mercadona té un preu de 4,625 €/kg, és a dir, gairebé la meitat.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.