Sèrum antiarrugues amb Mercadona de fons

'Ho he notat': el sèrum antiarrugues de Mercadona que funciona de veritat

Per menys de 4 euros, podeu millorar la fermesa de la pell i reduir aquestes molestes línies d'expressió

Si ets de les que està sempre a la recerca de l'elixir de la joventut, és possible que hagis sentit a parlar del sèrum antiarrugues que està causant enrenou a les xarxes socials. Aquest cop, el compte d'Instagram @mercadona.novedades ens descobreix el producte antiarrugues amb coenzim Q10 i vitamina E de la marca Deliplus.

Aquest producte promet més que només una simple cura facial. Segons la informació proporcionada pel perfil, el sèrum estimula la producció de col·lagen, millora la fermesa de la pell i redueix aquestes molestes línies d'expressió.

L'aplicació del sèrum de Mercadona és molt senzilla

Només necessites retirar el tap del vial, col·locar el comptagotes i aplicar-lo tant de dia com de nit en rostre, coll i escot, fent massatges suaument per a una millor absorció. El millor de tot? El seu preu, tan assequible que amb prou feines creuràs que estàs accedint a un producte de cura facial de qualitat, només 3,50 euros!

Sèrum antiarrugues Q10 de Mercadona
Aconsegueix-ho per tan sols 3,50 euros i mima la teva pell | Mercadona

Què diuen les usuàries que ja ho han provat?

'Jo m'ho vaig comprar quan va sortir i ho he notat un munt'. D'una banda, aquest comentari suggereix que el sèrum ha deixat una impressió positiva donant fe dels resultats palpables.

D'altra banda, hi ha aquelles que estan clarament intrigades i cercant respostes. 'I on és aquest sèrum, que sempre vaig al Mercadona i no el trobo?', diuen. La demanda és tan alta que algunes estan tenint dificultats per trobar el producte a les prestatgeries del seu supermercat.

Sembla que, si ets a la caça d'un sèrum antiarrugues assequible i efectiu, aquest producte de Deliplus a Mercadona és l'opció a considerar. Les opinions dels que ja ho han provat assenyalen que, efectivament, és una troballa que val la pena. T'animaràs a provar-ho tu també?