Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
tetera servint te en una tassa i fulles de sàlvia

El te més recomanat a les dones: millora la memòria i desinfla l'abdomen ràpidament

Aquesta beguda no només és desitjable a qualsevol hora del dia, sinó que també aporta beneficis molt necessaris

M'encanta sentir-me com la reina d'Anglaterra i prendre el te a les cinc de la tarda. Aquesta meravellosa beguda ofereix una àmplia gamma d'opcions per millorar diversos aspectes de la nostra salut.

De fet, existeix un te que no només queda bé amb les galetes a l'hora de berenar, sinó que els seus beneficis van més enllà. Aquest s'elabora amb una planta aromàtica que ha estat emprada per les seves propietats medicinals des de fa segles: la sàlvia.

El te de sàlvia, la millor opció per tenir cura de la teva salut

Un dels beneficis destacats del te de sàlvia és la seva capacitat per millorar la digestió i reduir la inflor abdominal. Les propietats antiinflamatòries de la planta actuen de manera efectiva per alleujar malestars gastrointestinals, proporcionant un alleugeriment natural i una sensació de benestar després de cada tassa.

Alhora, la sàlvia actua com un potent antioxidant, i demostra ser una aliada en el benestar mental per potenciar la memòria i la concentració. Aquest benefici s'ha tornat particularment rellevant en el cas de les dones, destacant-ne el paper en la salut cognitiva a llarg termini.

Afegeix el te de sàlvia a la teva dieta

Això sí, cal recordar que les infusions i tes naturals no substitueixen el tractament mèdic necessari per a condicions específiques. El te de sàlvia valor rau en la seva capacitat per alleujar i regular diversos processos vitals a l'organisme, actuant com a complement en la prevenció de problemes futurs.

Des de la millora de la digestió fins a la prevenció de la inflamació i el suport a la memòria. Ja has vist que incorporar el te de sàlvia a la nostra alimentació, ens mantindrà equilibrades i saludables.