Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb cartell de Mercadona i cercle vermell amb envàs de talls de pit de gall dindi

L'embotit de Mercadona que compren els que es cuiden: una de les millors opcions

Mercadona ha vist que es parla molt d'aquest aliment a les xarxes

Els qui cuiden la seva alimentació posen una cura especial a l'hora de triar adequadament els productes que mengen. Sí, es fixen que siguin sans, complets i equilibrats.

I precisament moltes persones que controlen així el que ingereixen aposten per no menjar embotit. Això sí, unes altres sí que en mengen prenen, concretament un de Mercadona que consideren una bona opció. Es tracta de les llenques de pit de gall dindi de la marca Hacendado, que estan molt bones, tot cal dir-ho.

L'embotit de Mercadona que aposta per una alimentació més saludable

Mercadona ens continua sorprenent amb nous productes. Per això, últimament ha presentat dues xocolates 'fussion' i un nou formatge. Però també el seu pit de gall dindi cuit.

Aquest embotit esmentat ha causat enrenou, especialment a les xarxes, perquè, davant d'altres de similars, té un 92 % de carn. Per això, ja són molts els clients de la cadena de Juan Roig que s'hi estan decantant a l'hora de menjar sa. I aquest seria el cas, per exemple, de l'entrenador personal i instagramer @fran_trainner.

Aquest esportista, que cuida al màxim la seva alimentació, ha fet servir el seu compte a Instagram per parlar de les bondats d'aquest producte. Ho ha fet pujant un vídeo en què exposa: “Novetat brutal de Mercadona que et fliparà”.

Després, destaca que “el seu principal ingredient és un 92 % de pit de gall dindi. Això fa que sigui una de les millors opcions d'embotit de Mercadona. I una opció perfecta per ficar a la nostra alimentació i de sabor està molt bo”.

Muntatge amb pit de gall dindi 92% carn de Mercadona
Un 92 % de pit de gall dindi! | Mercadona, Instagram, @eldietisto

Ell està encantat amb aquest aliment, que està disponible als supermercats per un preu de 2,55 € l'envàs de 200 grams. Per tant, un quilo surt a 12,75 €. Així mateix, cal saber que entre els seus ingredients hi ha també aigua, clorur sòdic, xarop de glucosa, estabilitzants i clorur potàssic, entre d'altres.

No només ell ha deixat de manifest que aprova aquest nou embotit, també molts dels seus seguidors. Ho han exposat amb missatges com aquests: “Jo el compro i és una delícia” i “Està boníssim”.

L'embotit de Mercadona genera opinions de tota mena

Aquest entrenador ha destacat de les llenques de gall dindi de Mercadona que el seu percentatge de carn les fa òptimes per a una dieta més sana. Tot i això, no tothom pensa igual, com seria el cas del dietista Álex Correa.

Aquest, conegut a Instagram com a Eldietisto, està d'acord a valorar que aquest embotit ha passat de tenir un 70 % al 92 % de carn. Tanmateix, ha afirmat que “aquesta novetat es queda a mitges, perquè continua portant nitrits i potenciadors del sabor. Per desgràcia, és habitual en aquests productes”.

A això ha afegit: “És cert que no porten una quantitat elevada i perquè ens afectés caldria menjar-ne molt. El problema és que sol ser un aliment del qual la gent abusa perquè és fàcil de menjar”.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.