Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lidl

L'enginyós i desconegut truc perquè la compra del Lidl et surti molt més barata

Amb aquest truc t'estalviaràs les despeses d'enviament de Lidl

De segur que, si ets una d'aquelles persones a qui els agrada comprar productes de qualitat mentre estalvien, ets fan de Lidl. La cadena de supermercats ha esdevingut una de les més importants de Catalunya.

Fundada el 1930 i present al nostre país des del 1994, sens dubte és una de les més triades per adquirir tota mena d'articles. Tot i que destaquen pels seus productes d'alimentació, també podràs obtenir la millor selecció de basar per a casa teva.

L'èxit de Lidl ha estat tan gran que els últims mesos han decidit apostar per obrir-se al mercat en línia. D'aquesta manera, els consumidors poden adquirir els productes que vulguin sense necessitat de moure's de la tranquil·litat de casa seva.

Les vendes en línia de Lidl en continu creixement

Des que Lidl arribés a Catalunya, ha intentat posicionar-se com a un supermercat econòmic sense que, per aquest motiu, se'n perjudiqui la qualitat. A més, una de les seves característiques principals és que sempre intenten fer propostes originals perquè els clients quedin enganxats.

Per això, una de les seccions que crida més l'atenció del supermercat és la de basar. Veient l'èxit que ha tingut a les seves botigues físiques, no han dubtat a obrir-ne una en línia per poder adquirir aquesta classe d'articles tan demandats.

Tot i que aquesta decisió no porta gaire temps en marxa, sí que podem dir que ha estat un autèntic èxit. Tant al supermercat com a la seva pàgina web podràs comprar electrodomèstics, electrònica i tota classe de regals.

Tres noies entrant a un supermercat de Lidl
Les compres en la web de Lidl continuen creixent. | Agència

El principal problema de comprar a la seva web

Els consumidors de Lidl no poden esperar que surti el nou fullet del supermercat cada setmana on hi ha les seves ofertes d'alimentació, així com les novetats de basar que arribaran a les botigues i a la seva web.

De fet, l'èxit de la seva botiga en línia rau en el fet que, en moltes ocasions, alguns dels articles proposats només es poden adquirir a través d'aquesta. I tot just, triguen uns dies a arribar a casa.

No obstant això, el principal problema a què s'enfronten els consumidors quan compren a la web de Lidl és que hi ha despeses d'enviament. Això és una cosa que no passa a les botigues, però, com diem, hi ha productes que només es poden trobar en línia.

El truc perquè et portin a casa la compra de Lidl gratis

Sempre atents als seus clients, des de Lidl han volgut llançar una proposta que no tothom coneix. En aquest sentit, si et vols estalviar les despeses d'enviament, només cal que t'acostis de manera presencial a un dels seus supermercats. L'únic que has de fer és demanar al caixer que t'atorgui un codi per fer la compra en línia. Quan el tinguis, les despeses d'enviament et sortiran de franc. Com veus, és una cosa molt senzilla que qualsevol pot fer. Mai més et pensaràs si fer o no la compra a la web per no pagar uns quants euros de més.

Productes que trobaràs a la web de Lidl al millor preu

Ara que saps com estalviar en la teva pròxima compra en línia gràcies a Lidl, ja podràs gaudir de totes les novetats que el supermercat ha llançat a la seva web. Per exemple, alguns dels productes més buscats són els de la seva secció «Vuelta al cole», on ho trobaràs tot perquè els teus fills comencin l'escola ben equipats.

El mateix passa amb la secció «Todo para tu descanso», on podràs comprar roba de llit econòmica. A més, a la web de Lidl trobaràs tota mena de productes per a casa teva, maletes i accessoris de viatge, així com articles de climatització. Recorda, amb aquest nou truc, la teva compra en línia a Lidl t'arriba de franc a casa.