Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del logo de Mercadona

Enrenou a Mercadona pel nou fruit sec que molts estan desitjant tastar ja

Són perfectes per quan vulguem donar-nos un petit capritx

Estem acostumats que els supermercats tinguin cada cop més novetats saludables. Com que ens cuidem més, buscar aquest tipus d'articles esdevé gairebé necessari. Les cadenes al capdavall han de donar al client el que busca, per això es renoven constantment.

Normalment, busquen fer la versió més saludable de molts aliments que algú a la dieta no ha de menjar. Però com passa amb tot, sempre hi ha excepcions a la norma general. I en aquest sentit, Mercadona ha volgut sumar a les seves prestatgeries un article perfecte perquè els més llaminers pequin.

Entre les diferents varietats de fruits secs que trobem a les botigues de la cadena valenciana, n'hi ha uns que criden l'atenció. D'una banda, pel cartell de novetat que els acompanya. De l'altra, perquè no és una recepta que es vegi normalment a les prestatgeries dels supermercats.

En concret, són dues les novetats que Mercadona ha volgut introduir-hi. La primera, una versió d'anacards apta per als amants més grans del dolç. Aquests, a més d'estar banyats en mel, compten amb una capa de xocolata amb llet que no fa res més que endolcir el seu sabor.

La segona opció té les avellanes com a protagonistes. És perfecta per a tots aquells que siguin aficionats a dolços com ara la nocilla, la nutella i la resta de cremes d'aquest tipus. I és que les avellanes estan banyades en xocolata blanca, xocolata amb llet i cacau.

Uns anacards realment dolços

Com t'acabem de dir, la varietat d'anacards que Mercadona ha decidit posar a la venda només hi té cabuda per als que realment són aficionats al dolç. I és que lluny de tenir una sola capa no apta per als més sans, en té dues per deixar clar que són per a llaminers.

Aquesta primera opció està indicada per quan ens vulguem donar un capritx dolç. Les 552 calories que trobem a cada 100 grams de producte fan que no sigui gens recomanable abusar-ne. Encara més, suposen una quarta part del que una persona pot menjar al dia.

Muntatge amb els carrets de Mercadona de fons i la bossa d'anacards amb mel i xocolata de la marca blanca Hacendado
Aquests anacards amb caramel i xocolata es venen per 2,30 €. | Mercadona, catalunyadiari.com

Per entendre aquesta xifra, cal fixar-se en els ingredients. En primer lloc, trobem que més de la meitat de la composició, concretament el 53 %, és xocolata amb llet. Els anacards suposen el 33 %; el sucre caramel·litzat, el 12 %; la mel, el 0,8 %; i la sal, el 0,3 %.

Encara que pot semblar tot negatiu, trobem alguna cosa bona en el valor nutricional, on veiem que té 11 grams de proteïnes. Però només fins aquí, ja que després veiem que conté 34,6 grams de greixos i 48 d'hidrats de carboni. Cada paquet conté 150 grams i té un preu de 2,30 €.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

La nocilla feta aperitiu de fruits secs

La segona novetat que ha volgut incloure Mercadona a la seva xarxa de botigues et recordarà els berenars de la infància. La crema d'avellanes amb xocolata i cacau ha estat la protagonista de moltes, sigui com nocilla, nutella o qualsevol marca que la comercialitzés.

Ara tenim l'opció de poder-la tenir a mà d'una manera més senzilla de menjar: en forma d'aperitiu, aquest cas com a avellanes banyades de xocolata blanca, xocolata amb llet i cacau. Aquesta opció és una mica més econòmica, ja que els 150 grams de producte costen 2,15 €.

Muntatge amb els carrets de Mercadona de fons i la bossa d'avellanes amb xocolata de la marca blanca Hacendado
Les avellanes banyades en xocolata blanca i xocolata amb llet costen 2,15 €. | Mercadona, catalunyadiari.com

On no trobem tanta diferència és el nombre de calories que conté. En aquest cas, pugen fins a les 590. A la resta del seu valor nutricional trobem 40 grams de greix i 46 d'hidrats de carboni. Les proteïnes baixen en aquest aliment fins a 8,2 grams.

De nou, donarem una ullada als ingredients que s'utilitzen per elaborar aquest aperitiu d'avellana. Aquí la xocolata, tant blanca com amb llet, té més presència i arriba al 66 %. La resta conté un 22 % d'avellanes i un 1,1 % de sucre en pols desgreixada.