Muntatge amb un establiment de Bonpreu-Esclat i cercle vermell amb ampolles d'oli

'Escandalós': Arremeten contra Bonpreu-Esclat pel que costa ara l'oli

Una usuària de la xarxa social X (abans Twitter) ha manifestat el seu malestar en veure què val una garrafa d'oli

Aquests darrers mesos hem experimentat una pujada força notòria del preu de l'oli. Aquesta situació ha generat un malestar general entre els consumidors, que els ha afectat econòmicament.

Durant aquest temps, són moltes les famílies que han destinat una gran part del pressupost a comprar l'oli. Això ha derivat que algunes busquen alternatives més barates, com ara reduir el consum o comprar un altre tipus d'oli.

La pujada del preu de l'oli indigna els consumidors

Molts compradors han expressat el malestar i la disconformitat a través de les xarxes socials. Denuncien i manifesten la preocupació pels alts preus que han de pagar a l'hora de fer la compra.

Una usuària de la xarxa social X (abans Twitter) ha expressat el seu descontentament per la recent pujada de la garrafa d'1 litre de la marca blanca de Bonpreu-Esclat. Una queixa que ha cridat l'atenció d'altres consumidors, generant un debat sobre l'augment dels preus.

"Però, quina broma és aquesta? És escandalós i insuportable. Ens hem de plantar d'una vegada. A què estem esperant?". La consumidora mostrava la seva frustració, i a més lamentava l'absència de manifestacions als carrers, denunciant que la garrafa d'1 litre de marca blanca de Bonpreu-Esclat costa 9,25 €.

Alhora, han estat molts els usuaris de X que han respost a la seva queixa. Uns hi estan d'acord, però, lamentablement, altres no. "9 € el litre d'oli el trobes caríssim, però un vi de 10 € t'ho beus en un sopar. Aquest és el nivell! Ves un dia a collir olives i el trobaràs barat!", critica un usuari.

No només passa a Bonpreu-Esclat, molts usuaris d'aquesta xarxa social han assegurat que a Mercadona i Lidl el preu també està molt elevat. "Mercadona més del mateix", "El més fort és que Lidl i Mercadona tenen aquesta ampolla al mateix preu. Quina casualitat!

Una tendència alcista que preocupa la majoria dels consumidors, ja que afecta l'economia de casa seva, i que genera constantment debats a les diferents xarxes socials.