Primer pla del rei Felip VI.

L'esmorzar 'de pobres' de Felip VI: no engreixa i té moltíssimes vitamines

Felip VI esmorza d'una manera una mica més normal del que un es podria imaginar i és perfecte per a la dieta diària

Els reis segueixen una alimentació equilibrada que han inculcat a les filles des que eren petites. Aquesta tradició, ja la seguia Felip VI quan era Príncep d'Astúries, ja que se sap que cada matí esmorzava de forma sana.

Qualsevol que vulgui iniciar-se en l'alimentació saludable sap que l'esmorzar és el menjar més important del dia. És l'encarregat d'aportar l'energia necessària per fer front a la jornada i, per això, ha de ser consistent i sa a la vegada.

Tot i això, la cosa pot canviar si se sap introduir, en tan sols uns quants aliments, tots els nutrients necessaris. Així ho fa el rei, que ha sorprès, ja que esmorza allò que qualsevol de nosaltres podria menjar.

Aquest és l'esmorzar de Felip VI, senzill i efectiu

L'esmorzar de Felip VI, així com el de la seva germana Elena, sempre s'ha basat en el mateix. Així ho confirma la Cafeteria Monterrey, on el rei, quan encara era príncep, tenia per costum esmorzar durant les seves estades a Baiona.

Primer pla de Felip VI
L'esmorzar del rei Felip VI és molt més típic del que es podria pensar | GTRES

D'aquesta manera, hem pogut saber gràcies al propietari d'aquesta coneguda cafeteria que el primer àpat del dia de Felip era torrades amb suc. És a dir, un esmorzar molt comú, sobretot als bars, que qualsevol de nosaltres podria consumir.

A més de desvetllar l'esmorzar preferit del rei, el propietari d'aquest local també va lloar la senzillesa de Felip que, segons ell: «S'espavilava sol». De fet, com ell mateix explica: «Si hi havia molta gent, se servia ell mateix» i remata: «Com més important és la gent, més senzills són».

El secret del seu esmorzar es troba al pa

Les torrades són, o almenys eren, un dels aliments preferits del rei per esmorzar. A més, el secret d'aquestes resideix al pa, ja que fa servir la clàssica torrada Monterrey, típica d'aquesta cafeteria. El seu propietari explica que: «És una recepta normal, però agrada molt a la gent perquè el pa de motlle el fem aquí».

Així, sabem que, a més d'un esmorzar senzill i molt comú, també és casolà, cosa que no fa res més que augmentar-ne els beneficis. Sens dubte, una bona opció per començar el dia amb energia i també per donar-se un caprici en aixecar-se en dies especials.

Beneficis d'esmorzar suc de taronja, el favorit de Felip VI

En el cas de la torrada, té una importància especial que sigui elaborada de forma casolana i amb productes de primera qualitat. De totes maneres, és important no abusar de la ingesta de pa. D'altra banda, cal destacar els beneficis que té el suc de taronja, el favorit de Felip VI, per esmorzar.

Un dels que destaquen més és l'eliminació de toxines, així com l'extra d'hidratació que aporta a la pell. D'altra banda, el suc natural també protegeix el cor i prevé les úlceres, pel seu alt contingut en vitamina C.

Imatge del rei Felip.
Felip VI es caracteritza per cuidar la seva alimentació, igual que la resta de la Família Reial | EP

Prendre un suc de taronja al dia redueix l'àcid úric i prevé l'envelliment prematur, gràcies a les seves propietats. A més, pel seu contingut en vitamina A, també pot millorar la vista.

Així mateix, de nou pel seu alt contingut en vitamina C, també és un gran aliat per enfortir el sistema immunitari. De fet, té la capacitat de lluitar contra els virus i els bacteris malignes per a l'organisme.

Per tot això, l'esmorzar elegit pel rei Felip VI compta amb unes característiques molt particulars, a les quals cal unir la seva baixa aportació de calories. És perfecte per iniciar una bona jornada i, el millor, és que podràs trobar-lo a qualsevol lloc gràcies a la seva senzillesa.