Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb butllofes facials esprai de Sisbela i cercle vermell amb cartell de Mercadona

L'esprai amb efecte bòtox de Mercadona que m'ha deixat la pell més ferma i lluminosa

Mercadona ha llançat un producte efecte bòtox que és perfecte per fer servir en els esdeveniments més importants

Mercadona cada dia ens sorprèn amb nous cosmètics. És molt comú veure nous gels, cremes de mans i noves col·leccions de maquillatge que solen volar de les prestatgeries. Tot i això, en algunes ocasions llancen productes que resulten més interessants que les cremes comunes de sempre.

Des de fa uns mesos, podem trobar unes butllofes en format esprai que són ideals per fer servir en ocasions especials com són casaments, comunions o sopars especials on volem presumir de rostre.

L'esprai reafirmant amb efecte bòtox de SISBELA

Sisbela pertany a la marca blanca de cosmètica de Mercadona, és a dir, Deliplus. Majorment, és coneguda per la seva crema antiarrugues, però aquest producte m'ha sorprès gratament. Aquestes butllofes la poden fer servir tota mena de pells, però els que més notaran els seus efectes són les pells flàcides.

El seu ús és molt senzill, simplement hem de treure el tap a l'esprai, aplicar-lo a la mà i amb els dits anar fent un suau massatge per la cara fins que el producte quedi absorbit totalment.

Muntatge amb butllofes facials d'esprai de Sisbela i cercle vermell amb informació del producte
Molt fàcil d'aplicar! | catalunyadiari.com

El resultat a mi m'ha sorprès molt. A l'estona de posar aquest producte sobre la cara he notat la pell més llisa, lluminosa i ferma. És com si el rostre millorés a l'instant, per això el famós "efecte bòtox" però sense necessitat d'haver de punxar-nos res.

La pell no es nota greix, a l'estoneta de posar-ho podem maquillar-nos com ho fem habitualment i ens quedarà una pell molt més llisa i bonica, tant si decideixes maquillar-te, com si decideixes no fer-ho.

Ampolles facials d'esprai de Sisbela i mà d'una persona
Només has de fer un suau massatge per la cara | catalunyadiari.com

Jo no crec que sigui un producte per fer servir cada dia, perquè al final aquest producte dura unes 8 hores a la cara i després en rentar desapareix el seu efecte, però per a ocasions especials em sembla perfecte.

A l'envàs de l'esprai reafirmant amb efecte bòtox de Sisbela, venen dos tubs i el seu preu és de només 2,50 €, em sembla un cost força assequible, per la qual cosa si t'ha semblat interessant et recomano provar-ho pels teus pròxims esdeveniments.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.