Les cames d'una dona mentre està caminant

L'exercici per tenir els glutis com pedres en 15 dies i que pots fer a casa

Aconsegueix uns glutis perfectes invertint tan sols 10 minuts al dia

Amb l'arribada del bon temps, una de les coses que més preocupen és lluir un cos d'infart. Una de les zones que demanen més entrenament són els glutis, també per salut. Són els músculs més grans del cos i també l'àrea que acumula més greix.

Malauradament, seguir dietes miracle per aprimar-se en pocs dies no és la clau per aconseguir-ho, sinó fer l'exercici. Per dur a terme una rutina per obtenir resultats notables, la constància és una de les claus. Per això, avui t'expliquem l'exercici més potent per aconseguir el que et proposes, i veuràs resultats en poc temps...

L'exercici perfecte per aconseguir uns glutis d'infart

L'exercici de què parlarem és un dels més coneguts i simples que existeixen, i alhora molt efectiu. Es tracta dels esquats, un exercici molt conegut pels amants de l'esport i de l'entrenament. I és també el que t'ajudarà a modelar els teus glutis en poc temps de manera molt fàcil.

Si ets capaç d'invertir uns deu minuts cada dia a fer-les bé, podràs veure com els teus glutis comencen a adquirir un aspecte més ferm i també a elevar-se.

Imatge de dues persones fent exercici.
Els esquats són un dels exercicis més coneguts i efectius   | Getty Images

Per això, el primer que has de fer és mentalitzar-te de seguir una rutina, així com aprendre a col·locar-te bé. Amb aquests dos passos, estaràs molt més a prop de l'èxit.

La constància és la clau

La clau a l'hora d'usar els esquats per endurir els glutis i que aquests es vegin més bonics i forts és la constància. A més, amb aquest exercici, podràs disminuir la cel·lulitis i l'aspecte de glutis flàcids. Per això, és un dels més defensats pels experts.

No obstant això, per veure resultats en les primeres dues setmanes, has de fer esquats de forma regular. Invertint deu minuts al dia, augmentaràs les teves possibilitats. Oblida't de donar-ho tot durant un dia i estar una setmana sense fer res. Canvia la teva mentalitat i aposta per fer una mica cada dia. L'esforç valdrà la pena.

una dona fent esquats a casa
La constància és la clau per aconseguir el que ens proposem | Getty Images

Com dur a terme la rutina per a uns glutis forts

La rutina per fer servir els esquats com a exercici clau per als glutis no pot ser més senzilla. Tingues en compte els consells següents i comença a fer-la a casa cada dia.

1. Comença fent bé els esquats

El primer que has de fer per aconseguir bons resultats és posar èmfasi en la postura. És a dir, t'has de col·locar bé per assegurar-te que la feina la fan els glutis. Per això, col·loca't dret i separa les cames, alineant els peus amb les espatlles.

Assegureu-vos que la vostra esquena estigui recta en tot moment. Després, flexiona els genolls i comença a baixar el cos com si volguessis seure.

Quan ho facis, aguanta la postura uns segons. Aneu amb compte de no fer força amb les lumbars. Per acabar, torna a pujar i torna a la posició d'inici.

2. Dedica tots els dies deu minuts

Repetint aquest exercici uns deu minuts al dia t'asseguraràs de començar a enfortir els glutis. Això és important no només per lluir-los més bonics, sinó també per tenir una postura millor.

I també perquè el teu cos estigui més equilibrat. Si fas l'exercici de manera correcta i constant començaràs a veure resultats en quinze dies.

3. El nombre de repeticions no importa

El número concret d'esquats a fer cada dia no existeix. Dependrà del teu tipus de cos així com del que aguantis. Per aquest motiu, el millor és començar comptant els minuts i no el número.

mare i fill fent esquats
Els esquats són aptes per a totes les edats | Getty Images

Cal tenir en compte que, al principi, el teu cos no hi estarà acostumat. Quan vagi passant el temps i guanyis elasticitat, podràs fer un major nombre d'esquats en aquests deu minuts.

Aneu augmentant el pes amb el temps

Pel que fa al pes passa una cosa semblant. Quan comencis, fes servir el teu propi cos com a pes: serà suficient. Quan passin les dues setmanes, podràs incorporar altres exercicis i incorporar peses o altres elements.

Tot plegat forma part d'un procés. En definitiva, aconseguir uns glutis més ferms en quinze dies passa per fer esquats durant deu minuts. Un petit esforç els resultats del qual mereixeran la pena.