YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Riuràs: El 'fail' de María Pombo amb el seu 'look' a la recta final de l'embaràs

La 'influencer' comparteix amb els seus seguidors el 'look' que ha escollit per tornar a casa després de donar a llum

María Pombo a un photocall de Viajeras
María Pombo bromeja sobre el seu 'look' postpart | GTRES

María Pombo, una de les 'influencers' més conegudes al nostre país i que segueix triomfant entre els seus seguidors, ara viu el seu triomf des d'un altre punt de vista, el de l'embaràs i el de ser mare per primer cop. Gràcies a l'embaràs ha aconseguit apropar-se al públic femení que es troba en la mateixa situació que ella o que, simplement, s'alegra de la seva maternitat. Amb això, ja acumula 1,7 milions de seguidors a Instagram.

Aquesta 'influencer', que ara també és empresària, es troba a la recta final del seu embaràs i compta els dies per veure-li la careta al seu primer fill, Martín. Segons el que ha anat explicant aquestes últimes setmanes en les seves xarxes, tot apunta que el petit podria avançar-se i arribar per les Festes de Nadal.

Amb aquesta incertesa sobre la data del part, la 'influencer' ha volgut deixar-ho tot ben preparat per si Martín arriba abans. Pombo ha anat fent partícips els seus seguidors al llarg de tot el procés d'embaràs, tal com fa sempre amb gairebé tots els seus nous propòsits i projectes. Fins i tot ha demanat ajuda als seus fans per escollir el 'look' que portarà a la sortida de l'hospital.

María Pombo, sobre el seu conjunt: «Creieu que estic a punt de rebentar?»

Fa un parell de dies va parlar en les seves 'stories' d'Instagram sobre l'elecció d'aquest conjunt, que per a ella és molt important, i en les que va mostrar entre rialles el seu 'fail'. «Soc un quadre, m'estic organitzant la meva maleta de l'hospital, ja que la de Martín la tinc gairebé al 100%, i estic veient vídeos per veure què porta la gent a les seves maletes. És important emportar-te un 'look' còmode per sortir de l'hospital, que no t'estrenyi massa i vagis còmoda. Us ensenyo el meu 'look' de l'hospital», explicava abans de mostrar el conjunt davant del mirall entre rialles.

«Creieu que estic a punt de rebentar-lo o què?», preguntava als seus fans amb un estilisme que, evidentment, li anavae estret. Però de seguida explicava el motiu.

Es tracta d'un conjunt de Zara de pantalons de cotó en to cru i una dessuadora 'cropped', que deixa la panxa al descobert. «He decidit agafar una talla més de tot per anar més còmoda, ja que la panxa no queda plana, però sí que baixa bastant», comentava, ensenyant que espera poder lluir les dues peces sense portar res a l'aire després de donar a llum. Però, encara que sigui un xandall ampli, ara mateix és impossible per a ella vestir aquest 'look', ja que la seva panxa no hi cap. Així de divertida i sincera s'ha mostrat Pombo. 

Els seus seguidors opten pel pla B: un jersei XL i malles per tornar de l'hospital

María Pombo ha fet una enquesta per decidir si dur el xandall o un altre conjunt. El 70% dels que han contestat han optat pel pla B: un jersei XL i unes malles. 

Tot i que tant María com els seus seguidors creuen que el xandall color cru no és la millor opció per sortir de l'hospital, el marit de la 'influencer', Pablo Castellano, opina diferent. «Gordi, què et sembla?», li ensenyava, al que ell contestava que la veia espectacular. «De debò? Tu creus que hi entro?», insistia ella, i ell tornava a afirmar. No obstant això, María segueix sense estar convençuda, així que caldrà esperar unes setmanes per saber quina de les dues opcions s'emportarà a l'hospital.


Comentaris

envia el comentari