Mercadona retira un dels productes estrella de la campanya de Nadal

El dolç havia tingut una gran acollida entre els clients

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
La cadena de distribució ha eliminat el tortell de reis apte per a vegans i sense gluten de les seves estanteries | MERCADONA

Fa dues setmanes Mercadona va sorprendre a tota la clienta amb un nou producte: un tortell de reis sense gluten i apte per a vegans. D'aquesta manera, la cadena de distribució incorporava aquest dolç al seu ampli ventall de productes nadalencs. Un tortell de rei que aporta 330 kcal per cada 100 grams i que està format per aigua, midó de blat de moro, midó de tapioca, sucre, margarina vegetal i oli d'essència de taronja i llimona, així com midó d'arròs i farina de quinoa.

 

El producte, que es podria trobar a la secció de fleca i pastisseria, va ser tot un èxit. El tortell de reis vegà de 350 grams es comercialitzava pels diferents establiments de la cadena a través d'una caixa i a la venda per 7 euros, a diferència dels altres tortells de nata, trufa o crema de 4 a 8 euros. Doncs bé, aquest producte ha deixat d'estar a la venda.

 

 

 

Els clients de Mercadona es queden sense tortell apte per a vegans

Després d'unes setmanes amb una gran acollida, el tortell de reis apte per a vegans i sense gluten a desaparegut de les estanteries. Molts clients s'han preguntat a les xarxes socials perquè no trobaven el producte i finalment Mercadona ha respost a la pregunta amb el seu perfil oficial: «Vam tenir aquest tortell a la venda en unes poques botigues a tall de prova. Actualment, estem treballant per tenir un tortell amb aquestes característiques que ens comentes per la pròxima campanya de Nadal 2021. Aquest Nadal no estarà disponible. Gràcies».

 

 

 

Cal recordar, que en aquests darrers anys el nombre de persones vegetarianes i veganes ha anat en augment. Concretament i segons Climaterra un 10% dels espanyols ja té una alimentació principalment vegetal, és a dir, que 3,8 milions de persones han eliminat de la seva dieta la carn a causa del maltractament animal i la conservació del medi ambient.


Comentaris

envia el comentari