El producte de Mercadona que tots hem de tenir a mà i ven milers d'unitats cada dia

La companyia està venent més de 7.000 unitats al dia

Façana d'un supermercat Mercadona
Mercadona posa a la venda un producte indispensable en aquests temps de pandèmia | Cedida

La companyia de supermercats Mercadona no ha aturat la seva activitat durant la pandèmia. Després d’assegurar-se que totes les famílies podrien gaudir dels típics menjars nadalencsbatre rècords de vendes amb els seus nous productes, ara torna amb un imprescindible en aquest any.

Mercadona ja es va posar al dia ràpidament amb la venda de mascaretes i gels hidroalcohòlics quan va començar la pandèmia. Ara, la companyia valenciana ha posat a la venda a més de 1.600 botigues un nou esprai hidroalcohòlic per a la neteja de mans. 

Mercadona llença un esprai hidroalcohòlic per a la neteja de mans

Són molts els clients que demanaven aquest producte tan necessitat en format d’esprai. Les seves peticions han estat escoltades i la companyia ha posat a la venda una loció hidroalcohòlica amb un 80% d’alcohol, que permetrà la neteja de mans sense esbandida.

Nou esprai hidroalcohòlic amb 80% d’alcohol que Mercadona ha posat a la venda
El nou esprai hidroalcohòlic que Mercadona ha posat a la venda | Mercadona

El responsable d’elaborar aquesta novetat és el proveïdor Totaler Igepak, situat a la localitat d’Usurbil (Guipúscoa). Els ingredients utilitzats per aquest nou producte és l’aloe vera i glicerina. Aquest esprai hidroalcohòlic està disponible a més de 1.600 botigues i està venent més de 7.000 unitats al dia, demostrant un cop més la lleialtat dels clients de Mercadona.

L’anunci que ha llençat Mercadona per la seva secció de perfumeria

La companyia valenciana també ha volgut destacar la seva secció de perfumeria amb un emotiu anunci al més pur estil nadalenc. Tenint en compte que les colònies i perfums són un regal molt recurrent per aquestes festes, Mercadona ha apostat per unes imatges en blanc i negre que combinen a la perfecció amb la melancolia que desprenen aquestes dates.

 Basant-se en la mítica frase d’ ‘El Petit Príncep’ «l’essencial és invisible als ulls», Mercadona ha llançat un vídeo on es recorden que els millors moments de la vida els passem amb els ulls tancats. Posant d’exemple una abraçada o el moment en el qual bufem les espelmes d’un pastís d’aniversari, la companyia de supermercats aposta per escollir els perfums per l’olor que desprenen i no per la forma o marca, ja que «allò que importa no es veu».


Comentaris

envia el comentari