Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

Mercadona triomfa amb un dels seus productes: en ven 84.000 litres al dia

La cadena de distribució ha aconseguit que un dels seus articles sigui un èxit en vendes

Mercadona és una de les cadenes de distribució més famoses d'Europa. La companyia de supermercats físics i de venda en línia s'ha posicionat amb èxit entre la població gràcies a la varietat de productes que ofereix i la seva qualitat.

 

No obstant això, a partir de l'expansió del coronavirus i el confinament, els hàbits del consumidor van començar a canviar i productes que abans no eren els favorits entre els clients, ara han triomfat, com per exemple, el brou de pollastre Hacendado.

L'èxit en vendes de Mercadona

Concretament, les vendes del brou de pollastre d'Hacendado han augmentat un 23%, és a dir, fins als 84.000 litres al dia. El brou de pollastre Hacendado, encara que tot ha estat un producte de venda habitual durant tot l'any, no ha estat fins ara que s'ha convertit en un dels productes favorits dels consumidors. Segurament per l'arribada del fred i el consell de consumir plats calents durant la pandèmia

 

 

Aquest article de Mercadona conté pollastre, porro, pastanaga, patata i api. És ideal per consumir amb pasta i arròs, així com per a qualsevol classe de guisat o consomé. El Proveïdor Totaler guipuscoà Interal, ha estat l'entitat productora del brou de pollastre Hacendado a les seves instal·lacions de la localitat de Funes (Navarra). El producte es ven en format 'pack' de dos brics de litre, amb opció divisible.

Els diferents brous d'Hacendado

La cadena de supermercats valenciana disposa de diversos brous de la mateixa marca Hacendado, elaborats amb aliments frescos i naturals. El brou que ha tingut més èxit en vendes ha estat el de pollastre, però també es pot trobar el brou de pollastre baix en sal que no conté ou ni lactosa i és perfecte per als que volen cuidar més la seva dieta. 

 

Així mateix, també hi ha el brou de verdures que conté: Api, ceba, xampinyons, espinacs, porro, tomàquet i pastanaga, no porta gluten, ni ou ni lactosa i és ideal per preparar receptes d'arrossos, cremes, coure llegums o prendre una tassa de brou a l'instant.

 

Brou de verdura de Hacendado
Aquest és el brou de verdures d'Hacendado, perfecte per preparar receptes de tota mena | Mercadona

Altres brous de la marca Hacendado són el de carn d'olla que porta cigrons, carn de boví, pastanaga i porro, el brou de peix que conté llamàntol, gambes i bacallà i que reflecteix a la perfecció el gust de la mar, i finalment, el brou de marisc preparat amb musclos, safrà, sofregit de ceba, all i tomàquet i és clau per donar-li un toc de sabor ràpid a paelles o fideuades de peix.

 

Caldo de carn d'olla i peix de Mercadona
Aquests són dos dels brous d'Hacendado que es poden trobar a Mercadona | Mercadona

 

Com preparar els brous:

Aquests brous es poden utilitzar per a elaborar consomé, sopes o guisats. Per al consomé, primerament cal abocar el brou en un cassó, escalfar-lo al foc i un cop fet això, servir i acompanyar-lo amb trossets de pollastre, ou, pernil o crostons.

 

En el cas de la sopa, s'hauria de portar a ebullició el brou, posar els ingredients que t'agradin (pasta, arròs, verdures, etc.) i tot seguit, continuar amb la cocció el temps que requereixin els aliments utilitzats. Finalment, però no menys important, per preparar guisats, se substituirà l'aigua pel brou Hacendado en tots els plats per així, potenciar el seu sabor.