Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid

Paula Echevarría té el calçat més 'top' de la temporada i és 'low-cost'

La 'insider' ha triomfat a les xarxes socials amb unes noves sabates de Stradivarius

Aquesta temporada de tardor-hivern han sorgit tendències en calçat que han inundat el 'street style'. En primer lloc i just amb l'inici de la tardor, van aparèixer les botes 'cowboy', que van ser desplaçades a un segon pla per les botes de canya alta. 

 

 

A continuació, les 'mosquetero' que ajuden a esculpir la silueta i altres com les d''animal print' també han tingut molt èxit, però no han acabat de convèncer. Actualment, les 'combat boots' estan triomfant en la moda de carrer. 

El nou 'look' de Paula Echevarría

Aquestes botes són còmodes, elegants i versàtils, de manera que es poden adaptar a qualsevol combinació i crear un 'look' de passarel·la. Diverses celebritats i 'influencers', com Paula Echevarría, ja ho han demostrat en els seus perfils d'Instagram, on també han causat sensació amb els seus 'outfits'. 

 

Recentment la 'insider' ha publicat una fotografia del seu 'look'. Apareix amb un vestit d'estampat floral de la marca Zaitegui. Aquesta peça és mini i ampla de la zona de la cintura, una característica que fa que sigui una de les peces ideals per als seus vestits premamà.

 

 

El vestit està a la venda a la pàgina web de Zaitegui per 220 euros. No obstant això, les botes amb què l'actriu va decidir combinar el vestit i que veritablement van arrasar a les xarxes, es poden trobar a l'app o la pàgina web de Stradivarius, la marca 'low-cost'.

 

En concret, les botes de la 'influencer' estan disponibles en dos tons: beix i blanc. Són similars a les sabates Martins i presumeixen d'una sola 'track', tota una tendència aquest any i segurament també el que ve.

 

 

Les combat 'boots' de colors clars, similars als que ha lluït Paula Echevarría, s'han vist en la nova col·lecció de primavera de 2021 de Céline. És evident que aquestes botes que han inspirat a diverses marques de baix cost i han conquerit la moda de carrer.

 

 

Així doncs, si ets una 'fashionista' de cap a peus i has decidit que necessites unes botes com les que porta la protagonista de 'Velvet', aprofita que encara estan d'oferta i poden ser teves per només 31,99 euros.

Les botes del moment

Des que van arribar les 'cowboy boots' han anat creant i aixecant el seu regnat. Amb elles, les botes de sola 'track' els han anat guanyant terreny i enamorant a gran part de la població amb la comoditat, la versatilitat i l'estil que ofereixen.

 

 

Aquest tipus de botes formen part de l'armari de milions de 'it girls' i celebritats que s'han enamorat d'aquest disseny i han creat 'looks' tant informals com formals. Cal destacar els cordons de les botes, que li donen un toc molt 'underground'. 

 

Firmes d'alta costura han incorporat una gran varietat d'aquest tipus de sabates en les seves desfilades, el que ha provocat que marques com Zara, Bershka, H&M o Stradivarius s'inspiressin i apostessin per incloure noves botes de sola 'track' amb diferents estampats i colors.